kredi olayı olmasa subaru ama senin belirttiğin şartlarda leon cupra her yönden iyi tatmin eder önüde açık piyasası da ....
Printable View
kredi olayı olmasa subaru ama senin belirttiğin şartlarda leon cupra her yönden iyi tatmin eder önüde açık piyasası da ....
bıraz daha ekle evo derım sonra kanatlan
Mutluluğu uzaklarda arama :D
Corsa OPC ?
192 HP ama ?
golf gti,leon FR yada bulabılırsen cupra alınabılır
EP3 düşünebilirsin..Ama '05 ve üstü bulunur mu bilmiyorum TR piyasasında..
Ya da üzerine biraz daha ekleyerek(8-10) MCS alınabilir.
s2k olmuyorsa mini alirdim kesinlikle.r56 S vardi yakin arkadasimda yazilim downpipe egzos filtre turbo hortumlari vs gayette tatminkar gidiyordu cok guzeldi.ama ben olsam mini GP alirim bende yeri ayri..baskada bir araba dusunmezdim sahsen ya s2k zorlardim ya mini alirdim.
B7 a4 dusunulebilir....
abim sen cooper s al :) modlaması kolay yol tutusu iyi...fakat servis problemin olabilir. :)
servis derken yapıcak yer çokta fiyatlar pek pahalı...
yada 40liraya typera binicen.en idealide typer...fn2 de bak bence...yenisi olsun zarar etme.
buyıl 45 e aldıgın typer 2 yıl sonra 35 max.
clio 3 güzelmiş hiç alıpta yürüten goren vs oldumu :)
Zaten subaruya kredi alamayacaksın şartlara göre , sundukların arasında en uygunun mcs . Ben bildim bileli bu cooper s'lerin müşterisi var bence en uygunu s , satarken en azından aldığın paraya satarsın ya da ufak bi zararla kapatırsın . Hem s 1.6 vergisi de avantajlı .
Amaaa ben olsam 207 rc alırdım ( standart olarak belirttiğin güçlere sahip değil fakat yamacında ) ve de borca girmezdim . En nihayetinde krediyi bankadan alacaksın ve de bunun faizi vs. derken arabadan ( mesajında belirtmişsin) yine zarar edeceksin . ;)
Konu kilitnenebılır bır akslık cıkmazsa %99 Ep3 alıyorum hafta sonuna kadar İnş. tüm işlemleri halledebılırız :)
Merak edenler için soylıyım Can TypeR a karar kıldık ikimiz içinde Hayırlı olsun :icon_tup:
hayırlısı neyse o olsun :D
hayırlı uğurlu olsun inş
güzel araçtır , yaş itibariyle krediye de uygun :)
hayırlı olsun her iki tarafa da :)