:hehe:
+ ben çocukluyum :D:D
ahahaha aldınmı babayı mustu :D:D:D
Printable View
Bunu alıp motor yapalım herşeyini bile bile güzel güzel 10000 limitle toplıyalım diye bişey düşündüm şimdi ama kasa şase kaza boya hakkında bilgisi olan varmı ?? tabii ki bu paraya almamak kaydı ile :)
1999 Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
sulhi aga komple yeni makına dıyor blokla birlikte alana hayırlı olsun 10 a verirse alırım :D:D
aynen kanka sadece alan adam 2 kere blok değiştirmişti kendisi dedi :D
çok uğraştılar düzen tutmamıştı al yine patlamış :D zaten açıklamayı kes elimde kırık bi motor daha var onuda verecem diyor :D
tam kusurlu bi hesap yapayım. gecen 50 lira shell 97 aldım 136 yada 138km falandı ısık yandı yaklasık 5 km gittim. durkalk vs. yok eskisehir yolu bos sabit 70-80 gittim. yaklasık 357 kurus yakmısım.afrde 14.8-15 arasında
tapagazı stidan ornek verdim 3076 vardı onda bu civarlarda yakıyordu.800-1 arası yakıyordu gazlarken. bende daha az yakar gibi ama 700-750nin asagısında yakan yok gibi ank.da.
Arkadaşlar Zonguldaktan İzmire ortalama sürat 120km olacak şekilde 6 saatte geldim. 100km de yaktığım yakıt 6.5 lt. Hatta nerdeyse bir depo ile geldim yani. Bunu böyle 100km hızda tutsam dikkatli kullansam 6 lt den fazla yakmaz.