yok hayır ayrı araç ikiside ama 01 den uzak dur derim aylarca serviste yattı araç sahibi şu an elden çıkarmak için düşük fiat istiyo maslakta senin aracını görüyörum sürekli 2 kısımda
Printable View
toplamak istiyosan ank sasmazda var bitane 12ye veriyo motor sanziamn kirik boya ve doseme istiyo :D
ilan vs yok haftasonu telefonunu alirim mercedes servisi adam almis toplayamamis 99 veye 00 model gri renk. motor sanziman tesisat var hepsi ama arac ustunde degil motor kirik sansiman durumu belli degil ama oda kiriktir buyuk ihtimal dosemede bikac kusur var koltuk direksiyon derisi vs ayrica cam fitillerin alti pas tutmus boya istiyor sasesi kaportasi duzgun 12ye dustu 15den siki pazarlik etsen dahada duser
ok cuma gidicem sasmaza o zaman gorusurum
k için tek sıkıntısı şanzıman denilmişte şanzıman zaten yeni yapıldı yani bu durumda şanzıman diğer subarular için ne kadar sıkıntıysa k içinde o kadar
Faruk kazalı arabalarla ne uğraşıyosun kardeşim.
Bu mavi olan gayet güzel duruyor senin yerinde olsam gider sulhi abiye gösterirdim;)
Kazalı subaru alıp ne yapıcaksın nasıl satıcaksın Allah aşkına
Özgür abinin arabası güzel cidden.
Bence onu düşünün derim.
Ortalama 350hp veya 400 hp bir subarunun yakıtı nasıldır? Deposu kaça dolar en iyi tahminle bir depo ile gazlamadan kaç km gider? Benim de aklıma yatmaya başladı bu subarular. Ama tek korkum sürekli 4 çeker olmasından dolayı benzin sarfiyatının çok can yakabilecek olması.
270-300 hp lerde stock turboya 1,1 basan bi subi 1 depo ile 400-450 km yol yapıyor şehir içi normal kullanımda
deposuda tahmini 200 liralara falan doluyordur
O zaman 4 çeker olmasına rağmen neredeyse bi S2K kadar yakıyor. Mantıklıymış.
bizim imhotepin arabasını örnek verdim kanka :)
s2k diyorsun benim şahin LPG de 0,35 kuruş yakıyo oda en az :D
Ben nerdeyse stock olarak kullanırken 240hp civarında depo 160'a doluyordu ve ş.içi ara ara gazlamalarla 450-500 km arası yol yapabiliyordum.
Şuanda stock anlamında hiçbir tarafı kalmadı :D bahsettiğin güçler civarında veya üstünde olabilirim. Şuandada 400km civarı gidebiliyorum 165-170 TL arası doluyor deposu. Yine karışık kullanım rakamları bunlar.
Yanlız şunu unutmayın Gc8'ler Wrx ve Sti'dan 250-300 kg arası daha hafiftir (modele göre değişir)
Hal böyleyken benim verdiğim rakamlar Gc8 içindir (1250kg)
Litresi 3.90'dan hesapladım 175 lira yapıyor. Ama tam 45 litre hiç almadım ben sürekli bi 5 litre falan kalmış oluyor yada hava yapıyor depo. 42 civarı alıyor herzaman.
45 litre depoyla 450 km yine iyiymiş.
Aslında bu korkumun sebebi, eski Volvomdan geliyor. 850 T5 vardı bende. Stock oğlu stocktu. 215hp turboydu. Her Allah' ın günü o günün parası ile 50 lira benzin alıyordum. 30 gün x 50 TL = 1500 TL benzin parası. Kodumun arabası ocağıma incir ağacı dikmişti.
Araçların karakteristik yapıları çok değişkenlik gösteriyor. 850 T5 bakıldığında Turbo olması vs bakımında aynı standartlarda görünen bir araba hatta Volvo 2 çeker. Ağırlık aktarma çok fark ettiriyo yakıt konusunda.
Ben aracımın yakıtından memnunum. Bence gidişine göre yakışı eşit değerlerde.
geçen bayram boluya gidip geldim 900 km yol yaptım 320 tl benzınle;
giderken 150-160 km/h 0,8 barda.. 490 km civarı yaptım.
100 km 1.2 kullandım sıka sıka köyumuzun yolları cok guzel tam yanlamalık :D sonrasında eve donuste ise 0,6 ile 120 km civarı sabıt geldim 410 km de ısık yandı :)
bu demek oluyorkı git gelde km de 0,35 kurus yakmısım
ben boşu boşuna kasmışım o zaman şahin alıp :D
Özgür- Koray ikinizinde sözü var olm, hala gezdireceksiniz nan :D Alacagınız olsun pis gecesekizciler.
seko gazın ayarını o kadar kıstımki geçmeme lüksün yok hatta rampada falan yolda kalıyorum o derece :D
ne ameliyatı kanka :( uzun süre yatacaksan alayım arabayı :p
çok çok geçmiş olsun kankacım
GC8 tahminimden az yakıyormuş yahu :)