|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
arkadaşlar herkese merhaba.oncelıkle bıraz kendımden bahsedeyım.selçuk unıversitesi gazetecilik mezunuyum. istanbulda yasamaktayım.otombiller ve otomobil modifiye konusuna yıllardır meraklı birisiyimdir ve nacizane kendi yaptıgım bazı girisimler oganızasyonlar vs vs olmustur.simdi yenı projemizle karısınızdayım."Mobility channel" isimli bir uydu kanalında bir otomobil programına baslıyorum.Amacımız extreme bir program olması.bunun için proje araçlarını ekranlara çıkarmak ısteyen arkadaslardan destek beklıyoruz...eger araçlarının ekranlarda gorunmesini isteyen kişi ve kişiler var ise benımle irtibata geçerlerse sevinirim.umarım hep birlikte güzel seylere imza atarız.herkese teşekkurler.emekleriniz için ayrıca tebrik ederim
|
|||
|
|
|
#2 | |
![]()
Otomobil: Pure White
|
hosgeldın. __________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Yanlış anlamada programın sunucusu kim olucak?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Misafir
|
ruudvan genel kısmına koyma sebebım konunun ora ıle alakası olmamasıydı
orada kendımı tanıttım ancak gerı kaldırıldı anlayamadım...xdeream programın sunucusu benım...yanlıs anlasılacak bır sey yok
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
hoşgeldinn
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: Pure White
|
he bıde bu araba forumu .genel yazan kısıma konu acmıssın ya onuda sole ozetlıyım. arabamın vıtes topuzunun vıdası gevsedı hangı yone dogru cevırıcem dersen bu arabayla alakalı genel bı sorudur. ama sen araba programı konusunu buraya acarsan kımse okumaz. tavsıyem modlardan bırıne rıca edıp konuyu sohbet bolumune actırmandır.... ama once kendımızı tanıtalım... __________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 2010 FD6 Mugen-RR
|
__________________________________ AYDOĞDU GARAGE
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 19:47 ::::

orada kendımı tanıttım ancak gerı kaldırıldı anlayamadım...