User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: 206 HDI alınır mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakıt için düşünüyorsan ciddi anlamda iyi bir araba düşünmüşsün ben çok aradım lakin bir türlü düşük km bir araç bulamadım,alacagın dizel bir araba onun için biraz fazla düşünmen gerekiyor ,yol tutuşu süspansiyon ve konfor için alıyorsan aradıgını bulman biraz zor ama düz olsun gidecegim yere götürsün getirsin dersen iyi bir araba 206 hdi,vandan dönme bir araç seni her yıl muyene sıkıntısına sokar 1.köprüden geçemezsin vergisi diger araçlara göre daha fazladır .bunun haricinde pek fazla bir bilgim yok inşallah istedigin aracı bulursun ,Link lerdeki araçlara yorum yapmıyorum gerçegi çok farklı oluyor gidip bakman daha mantıklı
    Ben aldım inşallah pişman olmam
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

maskaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu araçlarda km düşürülmemiş olanını bulmalısınız bence iyice araştırın başınız ağrımasın
    Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim 2 senede 178.000km yaptım araçla. Her 15k km de bakımı yapıldı aracın. İnan adam akıllı masraf çıkarmadı ama alt takımı dehşet pahalı. Aracın iyi açılırsa şaşırtacak derecede iyi gidiyor. Benim kullandığım 11 sn ye yakın 0-100km hızlanması vardı hemde modsuz. İzmir yarış pistinde tamamen stok araçla time trialde 3. lük madalyam var. O derecede iyi yol tutar.

Ne bileyim bak şuan daha çok övdüler diye multijet palio aldım, inan pişmanım. Yanına yaklaşamaz hiçbir disiplinde 206hdi ın.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

34ER2890 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dirk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu beyaz olan war ya ilanlarda onu bende düşünüyordum 14.000e kadar indi kaza yok Rc camurluklar değişti diyor orjinallerini verecem fealn diyordu ... bi konuşun tekrar isterseniz araba hoş
    Kaza olmadığını nasıl anlıcaz nasıl güvenicez sorun o

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)