bizimde hyundaide üzerinde yolcu yokken tıkıt tıkır sallanıyor bişeyler sıkıştırcam rayın altına
Printable View
bizimde hyundaide üzerinde yolcu yokken tıkıt tıkır sallanıyor bişeyler sıkıştırcam rayın altına
ben bilyeyi deiştirdim anlık olmustu duzeldi 1 2 hafta sonra yıne cıktıbılye cıkan bılyeyı aracı yıkarken buldum koltugun altında kucuk bişi kızaklar deforme oldugundan cıkıyor heralde sureklı mertcanın dedigi gibi deişicek buyuk ihtimalle ama yaparım dıyen usta varsa bende yaptırırım..
Acıbadem EREZ otomotiv nautilus'un karşı sırasında. okan bana ulaşırsan detay veririm
izmirde bı koltugu yapan cıkmadı bu nasıl memlekete nasıl sanayı anlamıyrum
Ankara'da olanlara yardımcı olabilecek bir usta tanıyorum.
Daha önce 106, 306, megane 1 ,broadway gibi fransızların koltuk kızaklarını yaptırdım. Kızağın orjinali çok pahalı (geçen sene megane 1 için servis 780+kdv fiyat çekmişti) olduğu için tornada yaptırıyor, 1-2 ay koltuk ileri geri çok zor kayıyor ama koltuk esnedikçe normal hale geliyor. Orjinalinden daha sertçe ancak ortak şikayetimiz olan ses yok. Torna, sökme, takma dahil aynı gün bitiyor.
Ivedikte adı ceyhun 05353759972
bu numaradan ulaşamazsanız adresi falan değiştiyse (bir senedir gitmedim) yerini bulurum.
Kadıköy rıhtım istikametinden yada fenerbahçe stad istikametinden Nautilus'a doğru gidiyorsunuz, nautilus'un arka tarafından E5'e çıkarken yolun sağında bizim dakik servisimiz( Renault servisi) yanındada Ziebart vardır. onu gördükten sonra aynı sırada 250 m sonra sağa sokak girer sokağı girişinde solda apartmanların altında 1 tane kaporta boya mekanik tamirci vede EREZ oto onun yanındadır. bariyerli, bir kapısı vardır zaten ordan girince tabelasını görürsünüz. Her türlü koltuk tamir tadilat deri kaplama direksiyon kaplama tavan taban kaplama işlerimizi ona yaptırıyoruz firma olarak. Kemal tepretoğulları renault'tan referanslı geldim derseniz yardımcı olurlar. Görkem benim ismim benimde adımı verebilirsiniz.
Sağ ön koltuk oynayıp duruyor. Şaşmaz'da nerde yaptırabilirim?