Koltukta boşluk ?

Thread: Koltukta boşluk ?

1. VteC_MaNiaC's Avatar

VteC_MaNiaC said:

Koltukta boşluk ?

Evet konuyu nereye açacağımı bulamadım o yüzdne buraya açtım doğru yere taşınır elbet..

Aracım sedan civic 98 ve sağ koltukta böle anlamsız bi titreme var üzerinde kimse yokken doluyken ses ve titreme yapmıyor ? Rayı mı gitti bilyelerimi dağıldı nasıl yapılır kim yapar bilen varmı ?

bide honda bakalitlerini monte etme konusunda başarılı bir ustaya ihtiyacım var ... gevşeyen bkalitlere bi ayar lazım

2. S.Özeren's Avatar

S.Özeren said:
    hazır konuyu bulmuşken bendede gacırtı var nerde yaptırabilirim acaba
    Livestrong

3. Talih.b16's Avatar

Talih.b16 said:
    aynı sorun bendede var icinde kucuk bılyelerle plastık takoz gıbı oval seyler var az bi titreme varsa bilyelerden biri duzmustur hafıf sallanır ben yaptırdım bırkere cokda iyi bi ustaya ama malesef olmadı

4. MeRtCaN's Avatar

MeRtCaN said:
    Kanka koltuk kızağının değişmesi gerekiyor zamanla boşluk yapabiliyor bendede var aynı sorun yapabilecek bisi yok Tuv de sorun çıkartıyorlar bilgin olsun

5. joker's Avatar

joker said:
    zamanında benimde başıma gelmişti bostancı sanayide bir usta vardı ona götürmüştük bir daha da olmadı

6. VteC_MaNiaC's Avatar

VteC_MaNiaC said:
    Quote Originally Posted by joker View Post
    zamanında benimde başıma gelmişti bostancı sanayide bir usta vardı ona götürmüştük bir daha da olmadı
    kimdir nedir nerededir muhtemelen benm döşemeciyi diosun ama demiosan daha mutlu olurum çünkü benm döşemeciden randevu almak bile mesele

döşemecinin ismini bekliorum

7. VteC_MaNiaC's Avatar

VteC_MaNiaC said:
    Quote Originally Posted by MeRtCaN View Post
    Kanka koltuk kızağının değişmesi gerekiyor zamanla boşluk yapabiliyor bendede var aynı sorun yapabilecek bisi yok Tuv de sorun çıkartıyorlar bilgin olsun
    çok sallanmıoda kanka ben rahatsız oluyorum geçen yumrukladım falan trafikte millet bakıo acaba klipsi falan mı çıktı Türk mantığı vurayım dedim yemedi olmadı

8. GKD's Avatar

GKD said:
    bu ara salgın herhalde bendede aynı sorun var toptan bir yere gidip yaptırsakmı ucuza gelir..

9. EM-RE's Avatar

EM-RE said:
    Quote Originally Posted by VteC_MaNiaC View Post
    çok sallanmıoda kanka ben rahatsız oluyorum geçen yumrukladım falan trafikte millet bakıo acaba klipsi falan mı çıktı Türk mantığı vurayım dedim yemedi olmadı
    hiç önceden o koltuga oturmuş olduğun varmı? kilo ver biraz

10. ygtrn's Avatar

ygtrn said:
    aynı sıkıntı bende hatsafhada..... koltuğu kendim söküp bi el atayım dicektim ama yapan yer illa yapıyor ve oluyorsa yaptıralım.....

gördüğüm kadarıyla 10 yaşının üstündeki araçlarda oluyor.... bi abimin merso c200'ünde bile vardı aynı sıkıntı....

11. ocean0636's Avatar

ocean0636 said:
    Quote Originally Posted by Livestrong View Post
    hazır konuyu bulmuşken bendede gacırtı var nerde yaptırabilirim acaba
    Bendede var servıste yag suruyorlar yolluyorlar bı sure sonra gerı baslıyor sanırım mesela yenı cıvıclerde kronık sorunlardan bır tanesı

12. baha38's Avatar

baha38 said:
    Bendede aynen sağ koltuk sallanıyo sağa sola hafiften sinir ediyo.

13. uerbas's Avatar

uerbas said:
    genelde tek kapılarda olur eg lerde daha çok özellikle ama sedancılarda aynı problemi yazmış ilginç geldi bana

14. VteC_MaNiaC's Avatar

VteC_MaNiaC said:
    Quote Originally Posted by Xdream View Post
    hiç önceden o koltuga oturmuş olduğun varmı? kilo ver biraz

ahahah kanka benm koltuk sağlam ama davar bi arkadaşım var gazlarken koltuğu geri almaya çalıştı ondan sonra oldu bu

toptan yaptıralım güzel bi döşemeci bulup

15. S.Özeren's Avatar

S.Özeren said:
    Quote Originally Posted by ocean0636 View Post
    Bendede var servıste yag suruyorlar yolluyorlar bı sure sonra gerı baslıyor sanırım mesela yenı cıvıclerde kronık sorunlardan bır tanesı
    bi çağresi yokmu acaba bunun ayar oluyorum o sese
    Livestrong

16. ErK_aY's Avatar

ErK_aY said:
    benımde sag koltuk sırtlıgında varya sallanıyor. peugeotun genel sorunu denebılır aslında tek kapılarda

17. <<buğra>>'s Avatar

<<buğra>> said:
    beni de listeye ekleyin, topluca gidip yaptırsak mı?
    sağ koltukta gıcırtı sesleri delirtiyor adamı...

18. gökan's Avatar

gökan said:
    bende konua ctım bılya dagılmıs kanka
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

19. Oconner's Avatar

Oconner said:
    bizdede olmustu sofor koltugunda koltugu soküp yayını değişmiştik okadar
    53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE