|
|
#1 | |||
![]() |
uzun süredir araçi satsak mi satmasakmi derdindeyken babam dedi satalim biraz daha modellik kmsi uygun bi araç bakalim sıfır araç almak istemiyorum.
Grande punto linea vb. Fiat arabasi alicak olsaniz cebinizde 20 lira para olsa hangi araci ve hangi motoru secerdiniz kararsiz kaldim yıl başindan sonra alacağim Sahibinden link verebilirsiniz Not: Dizel olucak araç unutmusum yazmayi http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31397790/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...36855554/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...36758795/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...36333793/detay __________________________________ Ne Mutlu TÜRKÜM diyene Son Düzenleyen By_HaNNibaLL; 23-12-2010 13:58. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 2010 FD6 Mugen-RR
|
Linea şirket arabası gibi geliyo bana bence punto düşünün goruntusu vs guzel bır araç
![]() Puntoları biraz gezdim şu araç güzel gözüktü gözüme boya falanda yokmuş, temiz bir araca benziyor : satılık ikinci el 2007 model Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Active 20.500 TL'ye __________________________________ AYDOĞDU GARAGE
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Aslinda 2 kapi 90 bg gpde alinabilir aracimdan cok memnundum karar veremiyorum bi türlü ne alsam
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Yazilim filtre düz boru egzoz falan yapacağim Bunun için 75lik mi onerirsiniz 90lik mi ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Olsa Fena Olmaz..
|
bence ne alırsan al dolusunu al. ve imkan varsa 1.6 mjet te cok guzel olur. linea yla gp nın ıcı aynı zaten. dıs tarafta aynı gıbı aynalar vs.
1.3 90hp mjet linea emotion vardı bızde gayet memnunduk. __________________________________ *Çirkin araba yoktur, Pahalı yakıt vardır... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: NoN
|
bu paraya grande punto alırdım heralde
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Yakın bir arkadaşımın babası yedek parça felan bide rent yapıyor araçların %90 'ı Fiat. Gerek benimde ilgilendiğim oluyor neredeyse tüm FİAT 'ları denedim. Sizin kriterleriniz Punto, Linea vb. ye uyuyor iki araçta harika. Linea şirket arabasına benzetmiyorum aksime çok şık duran bir araç ama G.Punto daha seri. 0 almayacakmışsınız o zaman G.Punto öneririm...
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: yok
|
1.6 dizel alırdım punto seçerdim eğer bütçe uyuyorsa..çünkü modifiye düşünüyorsunuz..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: MutluJet
|
puntonun 1.6 motoru yok lineada var
güray 1.3 90 hp al yap yazılımı bak nasıl kaçıyor sonra
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Biraz değişik olsun v.s dersen bence Fiat Idea ve ya Stilo dizel olabilir..
satılık ikinci el 2004 model Fiat Stilo 1.9 JTD Dynamic 21.500 TL'ye __________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 01'106 gtı
|
grande punto'yu tercih ederdim
__________________________________ Antalya Yapım Ekibi gtı
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
Grande punto 1.3 multıjet Emotıon...
__________________________________ 34H2404 |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: yok
|
GP 1.3 mj yada linea olur linea nın reklemlerdaki şu 17lik yada 18 lik jantları o arabaya çok yakışıyor.Birde yay ile süper olur
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.4
|
fiat olacaksa gp 1.3 multijeti tercih ederim bende..
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
gpnin 90liklarina bakiyorum tam tavan falan bulabilirsek cok güzel olur 20 21 arasi fiyatlara
Benim araci bugun yarin teslim edebilirim |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Carbon STİ
|
Grande punto 1.3 multıjet Emotıon
__________________________________ Custom Workz |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: MutluJet
|
aradığın fiyata sky dome lu zor araman lazım sky dome pek gerek yok bence temizini bulman daha iyi genede sana kalmış birşey
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Aslinda öyle tabiki ama olmuşken düzgün bişey ful olsun istiyorum.
90lik tek kapi sky win 20 21 arasi bişey olursa temiz bakimli olursa cok güzel olur acikcasi
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Peugeot BVA...
|
Bir arkadaşım kullanıyor GP 1,3 multijet Emotion 90PS, kesinlikle tavsiye ederim, yalnız elektrohidrolik direksiyon arızası kronik GP'lerde diye biliyorum, alırken buna dikkat ederseniz karlı çıkarsınız bence...
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |