|
|
#1 | |||
![]() |
Selamlar;
Mercury PVM900M model bir anakartımız var. Driverlarının CD 'si yok, internetten indirmek istiyorum ancak hostları leş gibi inmek bilmiyor dosyalar. Anakartın driverlarını bulmak için yardımlarınızı bekliyorum... Ses kartının driverini bulamadım. Acil yardım... * Teşekkürler. Son Düzenleyen StyleALP; 25-12-2010 12:10. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
illa sitesinden indirmek zorunda değilsin
üzerindeki zaten chipsetler bellidir everest yükleyip donanım raporu al ona gore sadece chipset driverlerine gore çek asus msi falan farketmez olur
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Birçok forumda bakındım zaten ancak hepsi kendi sitesi üzerinden download başlatıyor. Everest 'ide bir süre kullanmıştım ancak abuk subuk ücretli vs driver yazılımları kurunca kaldırmıştım. Nasıl yapacağım ?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
everest ücretli ama donanım raporu alıp siliceksin zaten
trial indir rapor al sonra sil onemli değil ayrıca markaların kendi sitesinden kurulum yapsın sorun değil asusun sitesine gir aynı ozelliklerde chipsete sahip anakartın driverlerini indir işte bukadar basit hiç kasma o markanınkini bulmak için geçen gün elime experin bi laptopu geldi direk support.asus.com dan çektim tüm driverleri
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
Teşekkür ederim Onur Abi... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Ses kartının driverini bulamadım. Acil yardım...
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |