|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: d4d-gti
|
Arkadaşlar bu hafta çok yoğun bir iş temposu içine gireceğim.Dolayısı ile bedenimi ve zihnimi çok yoracağım.Aynen okuldaki vize final haftaları gibi düşünebiliriz.
Bu konuda uyku getirmeyecek unutkanlığı yenmeye yardımcı , siniri stresi azaltacak önerilere ihtiyacım var. Örneğin Apikobal isimli bir vitamin tavsiyesi üzerine kullanmaya başladım. Denenmiş metod ileç vs. alabilirim. __________________________________ maf
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
Senin ihtiyacın olan vitamin degil
Uyarıcı şeyler mesela cafein ![]() 1 fincan koyu şekersiz sütsüz nescafe de 200mg cafein alabilirsin günde 3 bardak içsen senin beynini yeteri kadar acık ve zinde tutar __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Type-r ın oğlu FD6
|
cafein zarar lı diye biliyordum :S uykunu açar ama zihnini öldürür diye :S
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Audi A4 2.0TFSİ ,Golf 1.4TSİ ,Ford Focus TDCİ ,Audi A4 GTR :)
|
Optimum Stress B-Complex + Vitamin C ikisi bir arada fakat türkiyede varmı bilmiyorum ...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Impreza GC8 - Audi S3 8L - R21 Concorde - International Scout V8 4x4
|
Vitamin olarak Pharmaton kullanabilirsin. 30 adetlik şişede satılır 30 tl civarı, adamı ampul gibi diker ayağa. Bir de 24 saati sadece 4 saat uyku ile geçirmeni sağlayacak Arcalion diye bir ilaç daha var, eczanelerde sınav hapı olarak da satılıyor
![]() İkisini bir arada kullanıp non stop 1 hafta ders çalışmışlığım mevcuttur, bir zararı da olmadı. Bilhassa Pharmaton'u hala hımbıl olduğum zamanlarda alıyorum. Bir nevi anti-hımbıllık hapı. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Speedfight 2
|
Pharmaton işini görür bencede çok fena bişey
__________________________________ Ulan yine koftiden taksim atıyosunuz ha... Auto20.org | Administrator |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
kore ginseng i içinde çok canlılık verio diolar bi araştır derim.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: seat toledo
|
pharmaton kullanabılırsın
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
Cafein uyarıcı dır
Kokainin düşük versiyonu gibi düşünün Bir kaç hücryi öldürür tabiki uyarıcı adı üzerinde __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: yok
|
Annemde şeker var.Sürekli zayıflatan cinsten.O kırmızı kore gınsengi kullanıyor ama bu seçkin eczanelerde satılandan değil..Tahta kutuda satılıyor eminönünde mısır çarşısında var..Ama tahta kutu olanları kırmızı kore ginsengi.Böyle bir ilaç yok ben bir kere hastaydım bu geçen seneki domuz gribi olaylarında 1 tane içtim.Hastalıktan eser yok.Uyku azalıyıor.Vücüdda enerji patlaması
Bildiğiniz koşmaya falan başlıyorsunuz.En azından bendde öyle oldu.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: d4d-gti
|
Teşekkür ederim.çok farklı fikirler ve ürünler var.kahve herzamanki gibi etkili bir uyarıcı.
__________________________________ maf
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
TechTurkey
|
beyler birşey sorucam
suda erimeyen, hap şeklinde olan, ama ilaç gibi kokmayan veya işte kokusuz olan bir vitamin hapı biliyormusunuz ? __________________________________ |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.4
|
gnc ve solgar'ın var multivitaminleri ama kısa zamanda etki ederler mi tam bilmiyorum açıkcası
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: B18 swap Coupe Civic
|
Elma kahveden daha iyi bir uyku aciciymis oyle okudum..
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |