|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 99 honda civic 1,6 ies
|
arkadaşlar ilk öncelikle merhaba diyorum.
şimdi gelelim soruna aşağıda fotoğrafı olan konsolu bir çogunuz görmüşsünüzdür ve biliyorsunuzdur bende aylardan belli bu ürünü alacam ama korkuyorum montaj dan bu konsol tüm işlemiyle bizim araçlara uyarmı klima tuşlarını %100 aktivite edebilirmiyiz eger bilgisi olan varsa bu konuda yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. [IMG] [/IMG]arkadan baktığımızda bizimkinlerde halatlı olan ayar tuşu onlarda tamamen elktirikli olduğunu görüyoruz. [IMG] [/IMG]
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
bunlar harnesslı geliyor harnessı takıosun devam kanka
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 99 honda civic 1,6 ies
|
kanka öylede bizim killer halatlı sıcak soğuk vanası halatla hareket ediyor motor yok bunlarda motorlu...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
klima tusları cevırmelı oldugundan dolayı kı sen bundan soz edıosun motor gerekıo ona bı motor uyduruyolar devam edıosun tabı saglam bı elektrıkcın varsa.
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Ekranı kullanamıyosun, sadece görüntü. Hiç gerek yok.
__________________________________ Life is like a dick. Sometimes it gets hard for no reason. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
forum ıcınde konusu vardı arastırırsan bulabılırsın
cok yazıldı cızıldı tr de sorunsuz calısan araclar var ama harness + rezıantor+baglantılar cok malıyetlı oluyor |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
bagalrsın ama malıyetlı bagaltırsanda sadeec ısık ve goruntu ıcın olur
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 98 vti sedan
|
Bende direkten donmustum cok malıyetlı zor bır ıs
Sıtemızde takıp kullanan var ancak fonsıyonları calısmıyor vs __________________________________ İlker KANTAR İzmir |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|