|
|
#1 | |||
![]() |
Dün gece saat 12:30 da sahil yolundan eve dönerken trafik birden tıkandı.İlerdeki kalabalığı görünce umarım tanıdıklarımdan biri değildir diye bakmaya gittim.
Ters duran bir Yaris vardı yolun ortasında.Kenarda genç bir çocuk ağlıyordu , dikkatli bakınca arabanın içinde birisi daha olduğunu fark ettim.Eli ezilmiş tavan ile sunroof arasından görünüyordu , ama hareketsizdi. 10 dakika kadar bekledikten olay yerinde bulunan sonra itfaiye çocuğu çıkardı , sedyeye koyup üstünü örttüler.Ambulansa koyarlarken çocuğun öldüğünü anladım.Kardeşimden daha küçük yaşlardaydı.Kenarda oturan arkadaşı kontrolden çıktı. Az önce detayını öğrenmek için internete baktım.Haberi buldum.3 kişilermiş , 1 tanesi de ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmış ben gelmeden. Erdalın sevenlerine başsağlığı diliyorum , mekanın cennet olsun kardeşim. Maltepe'de, dikkatsizlik nedeniyle yolu ayıran refüje çarpan karşı yöne geçip taklalar atan otomobilin içinde sıkışan üniversite öğrencisi Erdal Timoçin (23) yaşamını yitirdi. Kazada, 1'i ağır 2 kişi de yaralandı. Edinilen bilgiye göre arkadaşları Burak Can Bakırtaş ve Şeref Ertuğ Ertuğrul ile otomobiliyle gezintiye çıkan Maltepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencisi Erdal Timoçin, iddialara göre, saat 00.30 sıralarında, Maltepe Sahil Yolu Kartal yönünde ilerliyordu. Görgü tanıklarının ifadelerine göre aşırı hızlı olan otomobil, Turgut Özal Bulvarı'nda başka bir otomobili sollamak isterken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Refüje çarpan 34 BK 6638 plakalı otomobil karşı yöne geçti. Savrulan otomobil 5 takla attıktan sonra durabildi. Araçta bulunan 3 arkadaşın yardımına çevredekiler koştu. Kazada, hafif yaralanan Şeref Ertuğ Ertuğrul ile ağır yaralanan Burak Can Bakırtaş otomobilden çıkartıldı. Otomobilin içinde sıkışan Timoçin için olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri istendi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Timoçin'in boynunun kırıldığı ve kaza anında yaşamını yitirdiği belirlendi. Ambulansla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Burak Can Bakırtaş'ın da hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenilirken, ayakta tedavi edilen Şeref Ertuğ Ertuğrul ifadesi için Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürüldü. Ertuğrul'un yaklaşık 2 ay önce de trafik kazasında yaralandığı ve bir süre tedavi gördüğü ortaya çıktı. Timoçin'in cesedi itfaiye ekiplerince araçtan çıkartılarak, Kartal'daki Yavuz Selim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. (Doğan Haber Ajansı) __________________________________ ***LAND OF HARDCORE DRIFTERS *** Drift Kulübü - Başkan Yardımcısı Blog'um ! http://drifttr.com/ |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: İNTEGRA LS VTEC
|
Allah ailesine sabır versin ne diyelimm
__________________________________ 34 NSL 87 PUG 106
34 BD 1164 VTİ HB RED 16 BD 144 BMW 740 İLA 34 FS 4446 VTİ HB RED 34 FS 4446 İNTEGRA WHİTE |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Type-r ın oğlu FD6
|
allah rahmet eğlesin
![]()
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
2 aksam öncede bize denk geldi bi kaza metrobusden h.oğlu durağında inip e5 den karsıya geçmeye çalısmıs sanırım bir yaya ve sol şeritte araba çarpmıs
biz geçerken kalp masajı yapılıyordu sanırm oda vefat etti bu arada çok kazalara denk geliyorm dikkatszilkmi çoğaldı yoksa bana mı denk geliyor bilmiyormallah rahmet eylesn yakınlarına sabır versin. __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
çok yazık gerçekten Allah rahmet eylesin
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: G Sex R 1K
|
Of sabah sabah çok kötü oldum
Allah geride kalanlara sabır versin çok gençler inşallah ağır yaralı olan kişide bir an önce sağlığına kavuşur.. Erdal Timoçin İstanbul Maltepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi kaza - DHA Doğan Haber Ajansı - son dakika haberleri - flaş haber - güncel haberler - internet haber - doğru haber - sıcak haber __________________________________ GrandSporteXperimentalRacing
..whatever your right wrist and right foot can control ! |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: amcamın, eniştemin arabasını da yazayım da zengin sansınlar
|
dün gece 11.45gibi toriumun hemen aşağısında haramidere tarafında palionun biri otobüs durağına girip sol şeride atlamıştı, bi taksi vardı ona çarpmış sanırım en son , 3-4 tane ambulans 2-3 tane polis vardı haberi bulamadım
edit: dün gece yine avcılar ambarlarda bir kaza daha olmuş iki araç kafa kafaya çarpışmış, ikisi de benim geçtiğim yerlerde olmuş kazalar __________________________________ Beyler Carbon King Satılık Son Düzenleyen Malii; 23-12-2010 09:25. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: dci
|
ya arkadaş bu doğan haber midir ne boktur , bütün görüntüleri sansürsüz alenen yayınlamayı iş mi sayıyor anlamadım? geçen motosiklet kazası ile ilgili de bütün detayları çekmişti alenen yayınlamıştı bu sapıklar...
bi de gidip rahmetliyi arabanın içinde çekmiş kamerayı sokmuş içeri.. bi de zoom yapsaydın bari bütün detayları gösterseydin... bu görüntüleri ölenin yakınları izler kalp krizi geçirir , ölmesine kahrolmuşlar zaten bir de görüntülerini göstermek ne sapıklıktır ne manyaklıktır bu ne biçim birşeydir? ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
allah rahmet eylesin ...
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: astra gsi wagon under construction
|
bizim bu kartal tarafında önden çekiş arabayla düz yolda yanlamaya calışan çok tip var sahıl yolunda sonuclarıda boyle oluyo
tokyo drift filmi hiç iyi gelmedi insanlara önden çekişle o işler olmaz kafa basmıyo allah rahmet eylesin __________________________________ Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ; Özgürlük armağan edilmez, fethedilir ancak !!! |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]() |
üzücü bir durum herkez kendıne ve hayatına daha cok dıkkat etsın arkadaslar trafık kurallarına uyalım...
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Ek civic
|
Allah rahmet eylesin..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Allah rahmet eylesin
![]()
__________________________________ StorKFocus
|
|
|
|
|
|
#14 | ||
![]() |
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
||
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Focus Sport Trend
|
Allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabır versin..3-5dakikalık zevk insan hayatına denk olmamalı..
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
Allah rahmet eylesin
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: p & a & k & b
|
Allah rahmet eylesin...yakınlarına da sabır versin...
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Allah tahmet eylesin
|
|
|