allah rahmet eylesin.
Printable View
allah rahmet eylesin.
çok üzücü bir olay .. görüntüleri görünce insanın içinin ürpermemesi gerçekten elde değil
Vefat eden kardeşimize Allah'tan rahmet, Yaralı kardeşimizede acil şifalar diliyorum.
Hafif yaralı kardeşimede Allah kolaylık versin. Zor bi durum.. :(
Allah rahmet etsın :(q
Allah rahmet eylesin 8000 rpm e katılıyorum !
Allah rahmet eylesin...yakınlarına da sabır versin
Allah rahmet eylesin :(
Ne sık duyar olduk trafik kazası-cenaze-tanıdık vs vs vs......
Allah rahmet eylesin bu genç yaşta...
2011 inşallah hepimiz için kazasız belasız olur
Allah rahmet eylesin.. Yalnız ölen arkadaşın kemeri takılı değilmiş ve bu muhtemelen boynu kırılmış.. Yakın zamanda bir arkadaşımızı daha kaybettik kemeri de takılı değildi.. Çok zor değil insanlara sıkıntıya sokacağınıza gideceğiniz yere kadar kemer sizi sıkıntıya soksun 1 hafta takın zaten yokluğunu hissedersiniz..
Önce arkadaşın ailesine başsağlığı diliyorum.Bende dikkat ettim, emniyet kemeri takılı olmadığından sanırım araç ters döndüğünde o da başının üstüne düşmüş ve boyun o şiddete dayanamamış.Tabi bu görüntüye yaptığım yorum ama doğru olan emniyet kemersiz trafiğe çıkmamak.Trafikte görüyorum halen emniyet kemeri takmayan ya da emniyet kemeri ötmesin diye emniyet kemerini boşa takan sürücüler var.Bu iş çocuk oyuncağı değil ki, kendinizi düşünmüyorsanız evde sizi bekleyenleri düşünün ve o emniyet kemerini asla takmamazlık etmeyin.Yoksa sıyrıklarla atlatacağınız kazayı daha üzücü şekilde sonuçlayabilirsiniz.
Allah rahmet eylesin
Allah acil şifa versin öteki kardeşimizede
allah rahmet eylesın uzucu bi durum.
allah rahmet eğlesin böyle görüntüler gördükçe insanın birazdaha yavaş gidesi geliyor..
araç yaris değildi sanki sabah haberlerde denk gelmişti.mk3 clio olması lazım
Allah Rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin..
Allah rahmet eylesin. Rabbim diger arkadaşada can saglıgı versin tez zamanda kurtarsın inşallah...
Allah rahmet eylesin..
ölenlere Allahtan rahmet,yaralılara en kısa zamanda şifalar diliyorum.her zaman için kemerleri takmak lazım kısa mesafeler bile olsa..