|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: FASTEST 207 RC with Stock Turbo :)
|
Arkadaşlar ,
Son haftalarda Bimeksdeki indirimi fırsat bilip şu aralar çok revaçta olan Battlefield Bad Company 2 nin birincisini ; 50,76 TL ye aldım ve online takılıyorum oyun real time FPS.. Bir kaç video; YouTube - Battlefield Bad Company PS3 Online Gameplay YouTube - Battlefield Bad Company online gameplay for PS3 Oynamak isterseniz psn: ADALYA Genelde bayrak kapma şekline takılıyorum.PC de hiç orj. oyun almadığım için online zevkini tatmamıştım.Ama ps3 de orj takılıyoruz ve online çok zevkli oluyor.. Seçebileceğiniz çeşitli sınıflar var; Assault,sniper,destroyer vs.. Takım olunca çok zevkli olu,cavurlar öyle takılıyorlar(işte biri bazukacı,biri nişancı,biri pompalı -araç kullanımı var.Helikopter,tank,vs..) Exp. puanı kazandıkça rütbeniz artıyor ve verilen puanlarla yeni silahlar açabiliyorsunuz.. Son Düzenleyen Antalyalogy; 23-12-2010 10:56. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
bad company güzel bir oyun ama konsolda fps'ye alışamadım.
Gamepad ile oynamak nişan almak zor baya __________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Bende başta alaşımadaım ama oynadıkça el alışıyor - hala mouse-klavye tadını yakalayamadım ama idare eder.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
mouse ve klavye takılıyor zaten. aslında o şekilde alıp oynamak lazım bu tür oyunları. joy pad ile hem çok zor oluyor hemde zevksiz oluyor
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
düşman sadece üzerinde yazan kırmızı nick ile mi tanınıyor ? kamuflajlar falan aynı zannedersem
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
Dün yine bi 2 saat oynadım rütbe aldım o videolardaki dürbünlü ağır makineliden aldım bayağı iyiymiş... |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |