benimde 2 kez 50 liralık aldım bi sorun görmedim. bi arkadaşımın 2. depo fulleyişi ondada bi sorun yok.. beykent şubesinden
Printable View
benimde 2 kez 50 liralık aldım bi sorun görmedim. bi arkadaşımın 2. depo fulleyişi ondada bi sorun yok.. beykent şubesinden
fırma sahıplerı neguzel ıs yapıyor 3 kurusluk sırkeflık yapmazlar bana kalırsa
bende dolapdereden alıyorum kırsal motorın hiç bı sıkıntı olmadı gayet memnun kaldım ve cay corba vs hersey ücretsiz
arkadaşlar pendik full den aldım tam depo aldık
araçta tekleme başladı bitene kadar inşallah sıkıntı olmaz diye duacı oldum sonra 2çizgi kala bitime opetten doldurdum tam depo soruun kalmadı
full den aldığımda çekişte düşüktü
bunları daha önce yazmıştım bidaha yazayım uyanık olun arkadaşlar benzinden yaptığınız kazancı sanayide harcamayın
doğrusun üstad:D
allahtan bi sıkıntı olmadı araçta
ogün bugündürde bidaha uğramam full denen yere opet iyidir:)
valla gebze eski otogarın önündeki bp de bi anda full oldu çıktı.
elinde %7 yazılı bi dövizle e5 kenarında duran biri var sürekli. ben bi tek burdakinde var sanıyodum fakat geçenlerde başka full istasyonunun önünde de gördüm..
ilk önce eylemci falan sanmıştım :D
fiat sıfır araçlarında opeti tavsiye ediyor
Artık geceleri çorba içmeye Full'e gidicez:)
Küçükköy'dede açılıyor,shell yerine Full,Küçükköy/GaziOsmanPaşaa ;)
bizim peder bey de opetin dolum tesisinde yonetımde
onun dedıgıne gore adamın butun bayılerı kendınınmıs aldıgı benzını dırek satıyo yanı arada aracı falan olmadıgı ıcın karını alıyor ustelık pıyasaya gore ucuza satıyor
ilk esenyurtta acıldı o gun yuzde25 ındırım vardı ama almadım dandık benzındır falan dıye
2-3 gun once 3.68ten 95 oktan aldım fulledım
bı sıkıntı yasamadım 100kmde 2 ısık falan ınıyodu benım arabada ama daha 1 tane ındı sımdıye kadar