|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: chipli :combo 1,3 cdti, ford fusion 1.4 tdci oda chipli :)
|
belki bilen bilir yada mutlaka denk gelen olmuştur bu benzin zamlarında sonra ortaya çıkan full diye akayaryakıt firmasına gitti bi deneme yaparak 50 lira aldım ve bi sıkıntı görmedim sonralarını gene aynı şekilde devam ettim. biri bi dedikodu çıkardı bende gittim araştırdım her full akaryakıt istasyonunda durdum ve çalışanlara sordum. kimdir neyin nesidir? malı nerden alır? nasıl bu kampyanya hizmet diye sordum?
çalışanların cevabı; abi mersinli bi adamın bu firma ve hiç biri bayii değilmiş kendisine aitmiş. genellikle shell ve bp istasyonlarına gözünü dikmiş iyi para teklif edip kapattırıp kendi istasyonunu kuruyormuş. hizmetlerde istersen 10 liralık akaryakıt al; yıkama, çorba, masaj koltuğu, bilgisayarı hazır internet ve akaryakıtın ucuz olması. ve aşırı derecede kuyruk var. öğrendiğim diğer bi bilgi ise ilk açılan şubede yüzde 25 net indirim olması. malesef bayrampaşa çevik kuvvetin orda dün yeni açılmış ve burdan yeni açılan istasyonların yerini öğrenip bu konuya yazıcam. açılacak olan bir sonraki istasyon merterin oralarında bi shellin yerine açlıacakmış 1 haftaya kadar haberiniz olaaa..... __________________________________ GOT DİESEL&TORK |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
valla kaç tane konu açıldı hakkında bi araştır bak yazılanlara ben seyrantepeden açıldığı günden beri benzin alıyorum forumdanda bir çok arkadaş kullanıyor sıkıntı yok
sahipleri 210 milyon dolarlık bir yatırımla sektöre girdiler dahada büyüyecek bence |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
bırazda anadolu yakasına el atsalar süper olucak...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
aslında duyduğum bişeyi burda yazmak istemiyorum çünkü etkilemek istemiyorum kimseyi ama ilk duyduğumda oha dedim direk onun sordum soruşturdum. ama yok öyle bişey aslında. büyük firmaların çıkarttığı söylemlermiş diyorlar
__________________________________ GOT DİESEL&TORK |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
merterdeki yeni açılacak yerden galon ile alıcam. konuştum mazotu veririz dediler ama benzin karakoldan izin alman gerekir dediler. artık depolamak zorunda kaldım. mecburi kullanmam gerektiğinden eli mahkum alıcam. 3 tane araba var hiçbiride durmuyor. eğer sizinde böyle bi mecburitlik varsa depolayın yüzde 25 çok ciddi bi rakam çünkü
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: rs13
|
Pendikte çok eskiden beri acik olan bp bi anda full e dönüştü.adam sectigi lokasyondaki bayilere teklif veriyordur herhalde
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Polo GTI
|
merterdeki acılınca söylerseniz bi bakıyım.ama tırsıyorum yani bilmediğim bi yerden mazot almaya
__________________________________ 1 - Peugeot 207 2 - Opel Corsa 3 - Polo GTI |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
mmustu abi gazda sıkıntı var arabam çekişten düştü sende bi dene müsait olursan bi shellden yada aygazdan al bide full den farkedicek illaki.
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
Kim ne biliyorsa, ne yaşadıysa yazsın açık açık.
İlk kez almayı düşünenlerin canı yanmasın bari |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.4
|
ben piyasaya yeni giren ve isim yapmaya çalışan bir şirketin kötü benzin satacağını tahmin etmiyorum açıkcası..mertere açılınca bende alırım ordan
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Bravo HGT
|
izmirde de acılsa super olcak
__________________________________ Kaan http://img830.imageshack.us/img830/2295/imzah.jpg www.retamuhendislik.com.tr |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
ben 2 seferdir 50 tl lık benzın alıyorum 100 km goturuyor ara sıra basıncta acıyorum
suan sıkıntısını gormedım.. seyrantepe istasyonu __________________________________ Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Merter için net tarih varmı ?
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.7 Dti - Honda Pcx
|
Ben 3. depomu kullanıorm kırsal motorın hiç bi sorun yok
Dolapderedeki istasyondan aldım hepsini |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
Gidip bi deneseeneeeeeeeee Zaten bereber askerlik yapmamız imkansız senle tamammı. |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
ocak ayının ilk haftası imiş. iki günde bir 50 alıyorum öğrenir söylerim
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
ne yanı sen sımdı kerem abiye yaşlımı diyosun __________________________________ Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
şişli bomonti istasyonundan aldım 2 depo euro dizel gayet memnunum benzinide alıyoruz sorun yok çok şükür. 50 tl diğer istasyonlardan aldıgımda kaç km yaptıysam aynısını gördüm.
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|