|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: yok
|
alt komşum evinde köpek besliyor ve bu köpek beni rahatsız ediyor.kira koşullarında apartman yöneticisi köpek beslemek yasaktır demesine rağmen bu köpeği besliyorlar.yöneticiyede durumu söyledim konusmus bunlarla fakat köpek hala gitmedi 2 haftadır ve beni rahatsız ediyor.ben uğraşmak istemiyorum gidip konusayım vs. diye direk çözmek istiyorum kökten bi hakkım varmıdır?polis çağırıp köpeğemi el koydurayım
,haklarım varmıdır
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 9HP
|
merak ettim ne gibi rahatsızlık?havlama falan mı ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
tabikide havlıyor,yavru sanırım.yoksa hayvanları çok severim ,çok aşırı havlaması olmasada sabahın köründe havlayıp beni uykumdan etmesi rahatsız ediyor.migren hastalığım var,bu sebepten migren olduğumda oldu.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Tabii ki rahatsız olmakta haklı olabilirsin ama köpeğin sahibine haber vermeden bu şekilde bir davranışta bulunursan komşuluk hukukuna saygısızlık edilmiş olur diye düşünüyorum
![]() Türk Hukuk Sitesi Forum Alanları - Mesajı Okuyun - Evde köpek beslenirmi?ACİL.. şu linkteki yazıyı okursan belki sana yardımcı olabilir ama bence bu şekilde bi davranış çok yanlıştır. Köpeğin yavru olduğunu yazmışsın,doğal olarak yavru köpekler sahiplerinden ayrı kalmamak için bir süre ağlayacaktır,bence yavru evresini atlatana kadar sabretmek ve köpek büyüdükten sonra da aynı sorun devam ediyorsa sorunu mahkemeye yansıtmadan konuşmak daha mantıklı. Sonuçta yarın öbür gün çocuklarımız olacak(bilmiyorum sizin var mı)ee o zaman bizim çocuğumuzda ağlayarak yeri geldiği zaman komşuların uykularını bölecektir illaki,o yüzden o köpeğin de büyümesine fırsat tanıyın max 1 2 ay daha sürer ağlaması.bana göre komşuluk bizim toplumumuzun güzel bi yansımasıdır,sadece bunun için bile bir süre daha sabredilir diye düşünüyorum.. Siz şimdi o köpeği mahkeme kararıyla sahibinden ayırdığınızda ne olacak ? 1) Ya sahibi taşınmak zorunda kalacak. 2) Ya da köpeğini bir hayvan barınağına alacaklar. Tercih sizin ![]() iyi günler dilerim. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
teşekkür ederim fakat 1 aydır bekliyorum zaten.köpekte sanmıyorum ağlayacak durumda olacak kadar küçük olsun.biraz daha sabredeceğim tabikide.o konuda haklısınız.2-3 hafta daha sabredebilirim sanırım.fakat bu sabah aynı yerden sanki bi başka köpek sesi daha duyar gibi oldum.o yüzden yaptıklarının pişkinlik olduğunu düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Chevy Sonic
|
komşuluk hukukuna saygısızlık demişsiniz ama;
köpek besleyen komşu gelip apartmandakilerden izin aldı mı? almadıysa onun yaptığı olay baştan saygısızlık olmuyor mu? benim alt katıma da yeni biri taşındı, çok tatlı bir kurt köpeği var, neyse ki hiç havlamıyor
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
işte bunun en güzel çözümü tık tık tık merhaba komşu ya böyle böyle bi problemim var demektir
![]() Eğer komşunuzda yeteri kadar yavrusunu seviyorsa mutlaka alternatif çözümler arayacaktır. Hayırlısı olsun,migren yazmışsınız o yüzden fazla üstünüze gelmek istemiyorum,nasıl bişey olduğunu az çok biliyorum çünkü.. tekrar iyi günler |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
Bütün apartman sakiinlerinden onay alıp,bir toplantı yapılıp karara bağlanması ve kabul edilmesi sonucunda yasallaşıyor. Ben küçüklüğümden beri hayvan beslediğim ve apartmanımda da başka kişilerin de hayvan beslemesinden dolayı rahatsızlık duymuyorum,dikkat ettiyseniz nasıl olur,nasıl rahatsızlık duyarsınız gibi bi tepkide vermedim ![]() Sadece biraz daha hoşgörülü olmanın 2 taraf içinde iyi olacağını belirttim. İzin almamak konusunda haklısınız ama bütün evcil hayvan sahipleri bu yasallaştırma sürecini bilmiyor ve bu yüzden de böyle bi düşüncesizlik olmuş olabilir. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: vw's
|
öncelikle aranızda çözmek en mantıklısı tabiki..her iki tarafta anlayışlı olursa eğer işi mahkemelere taşımanın bir anlamı yok köpek gider ama soğuk bir ortam kalır apartmanda ve bu ister istemez sizede yansır diye düşünüyorum
ama kira sözleşmesinde yazanlara uymayan bir kiracı için yaptırımınız elbette olabilir.sizin uyarılarınız sonuç vermiyorsa polisin uyarmasını deneyin.oda olmazsa mahkemeye gidin..bir şekilde köpek evden çıkmak zorunda kalacaktır.. __________________________________ "Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır." |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: Chevy Sonic
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
Hoşgörü hoşgörü hoşgörü... Anafikir bu ama; yaşam koşulları
insanları öyle bir hale getirdi ki "Ulan gözünün üstünde kaşın var!, Al sana bi yumruk" der hale geldik... Toplum psikolojisi çok bozuldu |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Jamaica style
|
+1 (nokta)
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Sabredin biraz daha.. Yazıktır, benim de bir köpeğimi bu yüzden başkasına vermek zorunda kaldık.. Vermeden önce tüm gün o uyurken başında ağlamıştım..
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: -
|
evet hoşgörülü olmak en iyisi.
bakın biz çita veya kaplan besleyecektik. (ciddiyim, ciddiydik) etrafa ciddi oranda rahatsızlık verir diye vazgeçtik. daha doğrusu kanunen yasak diye öğrendik, dahada doğrusu pahalı olması sebebiyle vazgeçtik. ![]() (bi aslan yavrusu 6-7.000 dolar civarında.) |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: -
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Bu konu burada bitsin bence
Bayan olunca işler değişiyor, erkek olsa cevap farklı olurdu kan çıkardı hahaha
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 19:50 ::::

,haklarım varmıdır 

apaçi müziği eşliğinde sınırsız yanlama ve takla atarak mutlu sona ulaşmak garantidir. acele edin yer kalmaz yoksa