|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Getz 1.3 - Turbo
|
Merhaba Arkadaşlar,
Çok yakın bir dostumun kedisi rahatsızlandı. Kendisi Bursa'ya yeni taşındı ve çevreyi tanımıyor. Önerebileceğiniz, işinin ehli bir veteriner var mıdır Bursa-Heykel civarında? Arkadaşımın iletisini aynen paylaşıyorum: Mutsuz bakıyor devamlı yutkunuyor sanırım midesi bulanıyor. Önüne mama koyunca kokluyor ve yutkunup geri çekiliyor. Ateşi var burnu kupkuru. Dün gece koynumda yatırdım, o sıkıntılı kız itiraz etmedi. Neyse ki bu sabah biraz su içirebildim. İstanbulda olsam işim daha kolaydı ama burayı tanımıyorum. Onu iyi bir veteriner hekime emanet etmek isterim
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Heykel değil ama Altıparmak'ta tanıdık var.İşyerindeyim siteye sık giremiyorum.Olmadı arayın beni numarasını öğreneyim.Veteriner ablamın arkadaşı.
0555 517 57 37 |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Citroen Saxo VTS
|
Böbrek rahatsızlığı yada bağırsak enfeksiyonu olabilir diye düşünüyorum. benim kediminde başına geldi kum dökmüştü böbreklerinden. yaşı kaçtı kedinin? çünkü ilerleyen yaşlarda olabiliyor. Ateşi olması zaten halsizlik nedenidir. Aklına kötü birşey getirmesin yakınlarda artık netten falan baksın veteriner götürsün. birde aklıma geldi yeni taşındı demişsin arkadaşın belkide küskünlük yaşıyorda olabilir ev değişiminden sebep
__________________________________ Citroen Saxo VTS |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
İlgilenen herkese teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Ne demek bende evimde 4 kedimle birlikte yaşıyorum. Çokta severim kedileri. keşke daha çok yardımcı olabilseydim.
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
, siyamlardan birini geçen sene kaybettik. Allah geride kalanlara uuzn ömürler versin inşallah.Hasta olan kızımızın resmi: ![]() Kaybettiğimiz siyam kedimiz "Monçi" Nur içinde yat... ![]() ![]() Tekrardan teşekkür ederim size de. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
bende 13 mayıs 2007 de Ankara kedimi kaybettim. 16 yaşındayken öldü. Gerçekten halen üzüntüsü içimdedir.
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: MK2b mJET
|
İşiniz görüldümü bilmiyorum ama stadyumun tam sırasında Bilgevet diye bir klinik var aklınızda olsun.Çevremdeki insanlar tavsiye ediyorlardı.
Stadyumdan merinos tarafına inerken sağ tarafta rent a car'ların sırasında hemen. __________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
İlginiz için teşekkür ederim. Kusura bakmayın arkadaşımın son mesajını iletmeyi unuttum. Kendisi Eren34 arkadaşımızın yardımı ile ulaştığımız veterinere götürdü kızımızı, aşağıda mesajı iletiyorum.
"Emrecan'ın desteğiyle ulaştığım veteriner hekime götürdüm Tarçın'ımı... Başlangıç halinde akciğer enfeksiyonu varmış, antibiyotik tedavisine başlıyoruz güzel gözlü kızımın... Yardımı dokunan, merak eden herkese sonsuz teşekkürlerimizle...." |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 19:51 ::::

, siyamlardan birini geçen sene kaybettik. Allah geride kalanlara uuzn ömürler versin inşallah.