Bir çoğunuz bilir aracı Ağustos ayının ortasında soktum amacım cıdden yapılmayan bır s2000 yapmaktı kendıme gore en ufacık masraftan bıle kaçmadım
http://www.techturkey.com/forum/proj...r-project.html
Detaylar bu lınkte tek tek yazıyor fakat o gunden berı tam uc kez motorum benı yolda bıraktı sebeplerını ve gerekçelerını yazmak ıstemıyorum su an
Ama ılk 1500 km
ıkıncısı 113 km
ucuncusu 870 km
her bırısının zaten 500 km sı rodaj...
Tabi hal boyle olunca butun hevesım isteğim kırıldı harcanan emek para zaman cıdden goz ardı edılır cınsten değil...
Bu konuda amacım hedef gostermek değil sadece içimi dokmek ve fikir toplamak..
Halen daha parça konusnda fikir danıştığım kişi B.Aktepe her kafadan ses cıkmamasın ıcın belırtıyorum..
Sabredecek gücüm kalmadı bır sıcımsonıc gaz kelbeği arızasını bıle çözemedık tam 5 hafta boyunca uğraştık şu an elımde tam dort adet gaz kelebeği var gerısını sız dusunun..
Bugun gittim Hondadan sandık motor aldım yarın ıtıbarı ıle motor elımde, bunca para harcayıp sağlam arabayı soktugum ana gerı donemk ıcın bıle verdıgım 10.000 cıdden koydu..
Elbette bende kendı kendıme bunca uğraştın olmadı sat gıtsın dıyorum ama emınımkı satarsam İstanbul Park yarışlarında orda mılletı ızlerken benım elımde bunca para harcamaya ragmen bışey olmamasının moral bozuklugunu zor atarım..
Su an kafamda uc sık var
1-Her ne kadar ıstemesemde standart sıfır motorla fılre hdrs egsoz ıle devam etmek
2-Standart motor basım agrımayacağı ıcın sc yada turbo kıt almak
3-Ilk setup gayet ıyıydı o setupı tekrarlamak fakat bu sefer ERL den blok alıp getırmek yada aynı parçaları toplayıp yenıden yapmak
Siz olsanız hangısını secerdınız?
200.00 TL ye S2000 maale dıp bınen tek adam olucam
Araç şu an Savaş OSMANPAŞAOĞLU'nda...