aynı durum ne adrese bi belge geldi ne muhtara.
Printable View
lise diploman varsa 2 yıla kadar tecil hakkın var,yoksa dışardan bitiricem diye bir açıklamada bulun bakalım ne diyorlar.
Lise mezunlarıda Uni mezunlarıda 2 sene okul bittiktan sonra tecil ettirebilirler kayıtsız şartsız..
ama şu şartlar altında mezun olmadığınız için imkansız gibi duruyor..
oturdugun yerdekı muhatara gelmıyomus ama bende ılk oraya gıttım sonra beyoglundakıne(nufusa kayıtlı burası ) gıttım ordada yoktu benım okulla ılgılı seyler diye pek kurcalamadım bi ara bakıcam varsa askerlık kasımda yapıcam :)
@OnrÖzden
ee akşam lisesine kayıt olurken askerlıkle ılıskısı yoktur dıye yazı ıstemıyolarmı ? istemıyolarsa kafadan 3 sene yaw düşün bence bunu bi :D
onun dediği mesleki açık haftaa 1 2 gun haftasonu gıdıyosun o iş yaş daha kayıt olamazsın oraya askerlıkle ılıskısı yoktur kagıdı ısterler
akşam lisesi özel okul spec bişey ama o yazıyı istemıyolarsa gıt bı konus kafadan 3 sene ;)
tecil hakkın fılan yok suan bnm var ama kullanmıcam gerek yok erkenden yapıp gelmek en guzelı :)
ASKERLİK TECİLİ
Kayıt tarihinde askerlikle ilgili bir sorunu olmayan, askerliği yaklaştığı halde askerlik şubesinden “Durum belgesi” alanların, okulumuza kaydı yapılmakta, örgenim süreci içerisinde ‘’Askerliği gelse bile okulumuzdan bağlı oldukları askerlik şubesine gönderilen EK-2 BELGESİ İLE Öğrencilerimizin “ASKERLİK TECİLİ” ilgili şubelerince yapılmaktadır.
al sana tecil kapısı :D
Aynen aynen.
Para herşeyi çözer:D
önce bi telefon aç durumu anlat okula kayıt olucam durum belgesi istiyorum de cevaba göre belgenı al akşam lisesine git kayıt yaptır senelık 1-4 bin tl arasıdır sanırım
sonracıma okulada durumu anlat zaten anlarlar tecil için oldugunu askerıyeye yollarlar belgenı 3 sene okursun + 2 senede tecil yaparsın 5 sene
geçmiş olsun :D
http://www.ozelankaraaksamlisesi.com/
hoca gidicen böyle bir yere kayıt yaptırıcan.
Kaçtan terksen o sınıftan tekrar başlatıcaklar seni.
Yıllık 1.5-2 lira para isterler.
Başka çözüm yolu yok benim bildiğim:)
lise bitti 2 yıl :)
üniye kayıt oldun bu arada 2 yılda okul tecil etti etti mi 4 yıl ?
sonra üniden attırdın kayıt sildirdin , bir muayene artı 2 yıl daha tecil :)
son sene bir farklı bir bölüme üni kayıdı daha yapıp 2 yılda ordan alıp tekrar sildirip 2 yıl tecil edebilirsin.
Ama gel görelim ki yaşında gitmekte fayda yaş oldu 25 seneye gideyim diyorum yaş büyüdükçe dert , sorumlulukta büyüyor gitmek daha zor oluyor.
hiçbir dünya kaygın olmadan gidip gelmende fayda var.