|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Super 1248
|
Vakt-i zamanında üniversitedeyken ögrenim kredisi aldık ne yazık ki, ne yazık ki diyorum çünkü bugün eve tebligat yollamışlar borcun faizi ile ilgili. Yaklaşık 7 bin liralık bi borcum görünüyor.
Şimdi soracagım olay şu, önümüzdeki günlerde bi vergi affı durumu söz konusuymuş. Eger geçerli olursa bu borçta bi indirim söz konusu olur mu? Malum sürekli yurtdışına çıkıyorum işim icabı, yurt dışına çıkma şerhi gibi bişe uygulayabilirler mi ? Yeniden yapılandırılabilinir mi? Bu maliye işlerinden felan anlayanlar yardımcı olurlarsa sevinirim. __________________________________ Tango-1 never dies. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
|
Kaç sene sonra geliyo yav tebligat ne zaman mezun olmuştun?
Ben ilk mezun oldugum üniversiteden aldıgımı ödemedim hala hatta şimdi sen diyince hatırladım.merak ettim bak şimdi. __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
benımde 7 bın lıra odemıyrum
3 senedır odemıym
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
Biraz sabret yeni odeme plani geliyor af da gecerli ama yeni plan 4yila yayacaklar
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Ben 2006 mezunuyum kardeşim, bi ara ödemiştim biraz. Ama işte ihmal ettik şimdi bu çıktı başımıza
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: clio rs 172
|
bizimde başımıza öle bi bela var bizde af bekliyoruz bzmkide 7 bin tl tutarlı
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: megane 1 coupe
|
Zamanında iyiki sadece başbakakanlık bursunu almışım,
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
TechTurkey
|
2. üniversitemi okuyorum ben zart diye gelip istemezler heralde ögrenci adamdan
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Olsa Fena Olmaz..
|
alla alla. genelde kımse gerı odemıyodu kımseyede bısey olmuyodu ama demekkı artık bıseyler olmaya baslamıs aksatmayayaım bende barı
__________________________________ *Çirkin araba yoktur, Pahalı yakıt vardır... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
Ben sigortayla alakalı diye biliyorum yani okul bittikten sonra belirli bir zamanı var geri ödemenin baslaması için eger o zaman bitiminde sigortalı olarak çalışıyorsanız borcunuz size tebliğ ediliyor diye biliyorum ancak emin değilim...
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: cıvıc 1.6 elegance
|
ben mezun oldum 1 sene sonra hemen geldi kağıt ödedim bitti çok şükür
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC]Kolayınıza Gelmem Zorunuza Giderim |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: ......
|
7bin gene iyiymiş..Bizim arkadşların 13binliraya imza attığına şahit olmuştum..Direkmen hayata borçlu başlanıyor..
Kolay gelsin
__________________________________ Önden ok gibi arkadan .ok gibi
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
yahu boyle bir durum benimde basima gelecek ama ne zaman bilmiyorum hala tebligat yok ortada.. 2 yillik okudum 2008 mezunuyum ne kadar gelecek acaba zamaninda 3500 TL'ye falan imza atmistim ama.
Harcarken guzeldi! Evet harcarken guzeldi fakat keske boyle birseye luzumsuz yere imza atmasaymisim kopekler gibi pismanim. __________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Demon 335i
|
Ah bu devlet yok mu okurken borçlandırıyor adamı.
__________________________________ So fast, So furious... |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
peki faizi ne kadar kendisi ne kadar ????
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: '95 şahin
|
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
taksitlendirmesi oluyor diye biliyorum
bizim arkadaşın borcunu aylık 135 tl olarak ödüyoruz ziraat bankasına __________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
denedim fakat sekmeler acilmiyor kyk'nin web sitesinde
__________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|