|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaşlar sabah işe gelirken ceza yedim cam filminden sabah sabah 192 tl yazdı o arada cam filmini sök falan dedı ön cam fılmını soktum tamam haloldu ama polıs abım ceza puanlarının masallah var dıınce sok oldum bu puanlar sılınmıomu senede 1 falan ole cok asırı cezad yemedım son1 senede ama ole dıınce garıbıme gıttı tam puanımı nerden ogrenebılırım ..?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: :)
|
yılbaşından sonra silinir.
turkiye.gov.tr kullanıcı girişi yaparak ordanda görünüyor ehliyet işlemlerinde |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Turkiye.gov.tr den ogrenebilirsin.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
100 ceza puanını gecmede dikkat et yoksa ben gibi 2 ay ehliyetine konulur. üstelik tekrar sürücü kursunada gitmek zorunda kalırsın
__________________________________ always AT by AT |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Yilbasinda silinmiyor. Ornegin bugun ceza yediysen seneye bugun siliniyor ceza.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Buldu :)
|
Siliniyor lakin yedigin cezanın 1 yıl sonrasında siliniyor .
Pardon üstde aynısı yazıyormuş zaten
__________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
|
|
|
|
|
#7 | ||
![]() |
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
||
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
yılbasında sılınıosa ki umarım sılınır sorun olmaz ama masallah dıınce bı an tırstım yanı o sınırlede ona sormadm kac puan nezmn sılınır dıe burasıd sıfre ıstıo pazartesı alayım bakınıyım ne durumdayz saolun arkadaslar
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
25 ARALIK 2010 da ceza yediysen;
01 OCAK 2011'de silinmez cezan ! 25 ARALIK 2011de silinir. Hangi maddeden yediysen cezanı üzerinden 1 sene geçtikten sonra silinir tabi bu arada 100 puanı tamamlamazsan totalde |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
anladım 2 radardan 2 emnıyet kemerındn bugund cam fılmındn yedım hatırladm kadarıyla bask yok pekı sızc bu cezayı odemelımı ya af maf gelırmı..?
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
15 gün içerisinde nakit ödersen hatrı sayılır bir indirimi var.
Af maf gelmez sanmam... Seneler sonra millete ceza gönderiyorlar |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
şafak 460
ehliyetım olsada ceza puanını dusunsem
__________________________________ Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
Peki alkolden ehliyeti gidenlerin sicilinden hiç silinmiyor mu yoksa onunda bi süresi var mı?
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
enes yılbaslarında puanlar sıfırlanır alkol kaza vb gibi ayrımcılık yapılmıyor
__________________________________ Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Ödemk en iyisi sanırsm of off
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
İşte o bir sonraki cezada 2 sene el koyulmaması için ne kadar süre gerekli.
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: ...
|
..bende kaptırdım ordan sordum bayagı bı memura gordukcede soruyorum 5 yıl dedıler hepsı
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: MK2b mJET
|
Geçmiş olsun öncelikle ama merak ettiğim bir konu var.Polis cam filmine veya arabanın herhangi biryerine ceza yazdığında onu sökme yetkisi yok diye biliyorum.Yanlışmı biliyorum?
Yani ya ceza yazıp göndericek yada ceza kesmeden filmini söktürecek.Hem ceza yazıp ceza yazdığı şeyide söktürmesi,çıkarttırması normal mi? __________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
2-3 sene once kadar kusadasınd app plaka ıle gezıodm orjınallerı bagajdaydı aracın aracı otoparka bıraktm o arad kızarkadasml turladık ettık donmek ıcın otoparka geldm otoparkcı benı gordu gıbı polıs aradı abı gıtmıcekmısın polıs bı senı gorcekmıs ya ne alaka falan fılan dememe kalmadı cat polıs geldı bend az bı alkol var neys plakaları sok yada ceza yazcam dedı ceza yaz abı dedım orjınallerı gosterdm cezayı yazdı ımzaladm ustunden onları sok demezmı eh abı sen secenek sundun dımı cezamı sokmekmı dedın ceza dedım sana olmaz sokceksn neys zıtlasmayıp soktum ve son ısteı o plakaları kır yoksa aracını kapatırım dedın o sınırle plakaları kırmıstm adam once secenek sunuyo cezamı plakayı sokcenmı dıe ama kendı kendıyled celıskıye gırıo o gunden berı hıcmı hıc ugrasmıom neyaparlars yapsnlar ama on cam fılmını soktum sadece evraklarımı teslım ederken dedı laf sokmeseydın aracını kapatcaktm...
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |