|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: corsa 1.3cdti
|
Dün gece dışarıda dolandık geldik arkadaşla evin önüne çektik. Sabah erken saatlerde istanbula gidecektm otobüsle bir baktım araba yerinde yok. Alarmına basıyorum yok. kapıcıya sordum gece burdaydı bilmiyorum diyor. Resmen şok oldum. Polisi aradım sonra döndüler bulmuşlar Allahtan, gittim teslim aldım. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz , bu insanlar hiç düşünmez mi insanlar çalışıyor paraları ile birşeyler almaya çalışıyorlar. Ellerinde ceplerinde var mı para yok mu? Helal mi haram mı? Yazıklar olsun
. Aracımda torpido lambasından tutun ses tesisatına kadar anfi bass herşeyi çalmış. Hasar da vermiş. Arka tampon ön tampon çamurluk hasarlı sağ far kırık, ön kaputun ucu ezik. Plakalar yok. Aracın aküsü bitmiş. sağ kapı kolu yok içerden tekme atmış sol kapı cepliği yok. küllük yok.... Sağlık seti bile yok . Bagajı halısıyla stepne lastiğiyle toplamış gitmiş bi lpg tüpü kalmış. Bagajın kilidine balta ile vurmuş. Arka stop kırık. Yani ben anlamıyorum bu insanlar ne yaptıklarını zannediyorlar. Geçim zor kimseyle derdimiz yok. yani batan çıkan nedir. Umarım cezalarını bulurlar.. Allah bizi korusun. __________________________________ Safety is everything. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: M.B
|
geçmiş olsun aracını bulmuşsun .....
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Clio Rxt
|
böyle çalınıp bulunma olayları olunca hep bi ürperiyorum.sizin ki daha da dramatikmiş.şerefsizlere gereken cezayı verirler umarım
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Geçmiş olsun,Allah'ından bulsunlar...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Toyota corolla Ae101(Huzur spec)
|
Çok geçmiş olsun üzücü bir durum..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
çok geçmiş olsun
![]() ALLA'ından bulsunlar.. __________________________________ Bye Bye Gti This is Vti |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
kardeşim allah belalarını versin bunları okuyunca kendi arabama olmus kadar üzüldüm
şahinin bi polis bi hırsız derdi beni hep tedirgin eder bilmediğim yere gidersem varsa otopark cvarda oraya bırakırım farları satmakdan vageç tak eskileri stop falanda bi türlü alırsın çokda üzme kendini sinan-s in doğan hala blunamadı diye biliyorum seninkini yine iyi bulmuslar ve hırsızında hayırlısı denk gelsin eğer gelicekse adam çalmış işini görmüş sonrada arabayı parçalamaya çalısmıs
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. Son Düzenleyen SekoLive; 25-12-2010 14:50. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Classic Volkswagen&e46 bmw
|
geçmiş olsun iranda insanlar suçlarini cezasini nasi işlediyse hangi eliyle yaptiysa elinden oluyo bizim turkiyede bole bişey lazim kesinlikle cezalar agir olcakki insan oglu nun dotu başi oynamasin ki bi daha yapmasinlar.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: MK2b mJET
|
Bulunduğuna sevinsen ayrı bir dert üzülsen ayrı bir dert..
Bu kansız insan diyemicem..O. çocuklarında şeref haysiyet diye birşey kalmamış.Herkes nasıl kolay yoldan para kazanırım mal sahibi olurum diye bakıyor.Allah korkusu denilen bisey yok. Allah binbelasını versin böylelerinin acı acı çıkarsın. Geçmiş olsun bu şekilde bulduğuna şükür. __________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
böyle durumları engellemek için güvenmediğim yerlere gidince ben benzin pompasının sigortasını söküyorum , tavsiye ederim
geçmiş olsun , benzer bir olay başımıza geldi 6-7 sene kadar önce . 3 gün arabayla gasp yapılmış , arkasından aracı tüm parçaları sökülmüş halde bulşmuştuk , acı bi tecrübe |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Misafir
|
Geçmiş olsun, daha kötüsü olmamış allahtan.Bu tip olaylar çok kötü.
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
geçmiş olsun en azından aracını bulmuşsun buna şükretmek gerek...
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Teşekkürler arkadaşlar sağolsun. Bende çok şükrediyorum gene bulduğumuz için. Yapacak birşeyimiz yok canımıza birşey olmasın yeterki.. Ama insan üzülüyor, yani sabah resmen şoka girdim...
__________________________________ Safety is everything. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: fiat
|
büyük geçmiş olsun, cezalar caydırıcı değil, en çok cezanın hırsızlığa verilmesi gerekiyor, ama nerdeee. benim bir arakadaşımın arabasını akşam üzeri boya korumadan aldık evin önüne koyduk sabah bi kalktık araba yok, ara allah ara arabayı bulamadık bir gün sonra arabanız bulundu diye aradılar, aracı gayet normal yaşayan insanların olduğu bir mahlle kenarında iskelet kalacak şekilde söküp tuğlaların üzerine bırakmışlar, iç güneşliğinden tut paspasına koltuğuna kadar sökmüşlerdi sadece aracın iskeleti ve motoru kalmıştı. aküde yoktu tabi. o arabayı ordan almamız bile bir sürü uğraştırmıştı bizi, jant yok lastik yok direksiyon yok koltuk yok. allah bunları bilidği gibi yapsın başka hiç bişey demiyorum.
tekrar geçmiş olsun kardeşim. __________________________________ farkı yaratan ayrıntılardır... |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Eshot
|
Geçmiş olsun,en azından aracını buldun çokta üzülme.
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
__________________________________ Safety is everything. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
geçmiş olsun
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Golf 6 TDI
|
Geçmiş olsun.Gerçekten çok üzücü bir durum ama aracının bulunması çok güzel bir haber
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: MK2b mJET
|
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 19:53 ::::

. Aracımda torpido lambasından tutun ses tesisatına kadar anfi bass herşeyi çalmış. Hasar da vermiş. Arka tampon ön tampon çamurluk hasarlı sağ far kırık, ön kaputun ucu ezik. Plakalar yok. Aracın aküsü bitmiş. sağ kapı kolu yok içerden tekme atmış sol kapı cepliği yok. küllük yok.... Sağlık seti bile yok . Bagajı halısıyla stepne lastiğiyle toplamış gitmiş bi lpg tüpü kalmış.
Bagajın kilidine balta ile vurmuş. Arka stop kırık. Yani ben anlamıyorum bu insanlar ne yaptıklarını zannediyorlar. Geçim zor kimseyle derdimiz yok. yani batan çıkan nedir.