Allah belalarını versin bunların...Benım doğan hala bulunamadı :(:( Allahtan aracınız hemen bulunmuş..Bunada şükür..
Printable View
Allah belalarını versin bunların...Benım doğan hala bulunamadı :(:( Allahtan aracınız hemen bulunmuş..Bunada şükür..
geçmiş olsun...
geçmiş olsun allah daha kötüsünden korusun işte şerefsiz heryerde şerefsiz keşke benzine trafik cezalarına zam yapana kadar birazda bu hırsızlara şerefsizlere haysiyetsizlere verilen cezalar artsa milletin emeğiyle kazandığı paralarla yaptıkları şeylere göz dikenlere cezalar artsa
Geçmiş olsunda kaçırdıysam araç neydi immo ve alarm yokmuydu ??
Geçmiş olsun bulunduğuna şükür diyecem ama sevinsen bir dert üzülsen bir dert kardeş.
Araç Sahin yanlış bilmiyorsam.. immo yok haliyle fakat alarm varmış onuda devre dışı bırakmışlar.. size tavsiyem birde kornalı bagajda kapama tuşu olan basit bi alarm sistemi daha yapmanızdır veyahutta benzin pompasının sigortasını cıkartın birisi daha yapmıştı bunu.. ileri gidip kırılmaz cam kapı güçlendirmeside olabilecek şeyler tabi..:confused:
geçmiş olsun ne yazıkki cok garip bir dunyada yasıoruz..bnmde aracımı calmışlardı 2 sene once
ne yazıkki ben senn kadar sanslı dilldim aracı buldugumzda şaşe duruodu tabiri cahizze
tekrardan geçmişş olsun
GEçmiş olsun ...
Kornalı bagajda kapama tuşu olan sistemi söyledi arkadaşım uygun bişeyse onuda yaptırabilirim. Yada karbüratör kablolarını sökeceksin hergün :ofk:
Bu arada tekrar sağolun dilekleriniz için arkadaşlar. Napalım artık mala gelsin cana gelmesin. Herşeyimiz Allaha emanet.
çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun arkadaşım
geçmiş olsun.allah belalarını versin yapanların
vay o.cocukları ya onların ben ............................................ kardesım buyuk gecmıs olsun :( cok kotu bı olay merak etme sen allah sana o rızkı gene verır ama o o.cocuklarıda da hakettıklerını bulsun ıns.. :/
cok gecmis olsun, alarm bile durduramamis serefizleri demek...
Allah fitil fitil burunlarından getirsin te zamanda devlette bizi yesin içsin burda yasa degiştiricem diye ne tereriste ceza var ne hırsıza ugursuza sen hakkını aramaya kalksan en dandık seyden tomarla ceza yersin
geçmiş olsun