Allah belalarını versin bunların...Benım doğan hala bulunamadıAllahtan aracınız hemen bulunmuş..Bunada şükür..
Allah belalarını versin bunların...Benım doğan hala bulunamadıAllahtan aracınız hemen bulunmuş..Bunada şükür..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
geçmiş olsun allah daha kötüsünden korusun işte şerefsiz heryerde şerefsiz keşke benzine trafik cezalarına zam yapana kadar birazda bu hırsızlara şerefsizlere haysiyetsizlere verilen cezalar artsa milletin emeğiyle kazandığı paralarla yaptıkları şeylere göz dikenlere cezalar artsa
Araç Sahin yanlış bilmiyorsam.. immo yok haliyle fakat alarm varmış onuda devre dışı bırakmışlar.. size tavsiyem birde kornalı bagajda kapama tuşu olan basit bi alarm sistemi daha yapmanızdır veyahutta benzin pompasının sigortasını cıkartın birisi daha yapmıştı bunu.. ileri gidip kırılmaz cam kapı güçlendirmeside olabilecek şeyler tabi..![]()
geçmiş olsun ne yazıkki cok garip bir dunyada yasıoruz..bnmde aracımı calmışlardı 2 sene once
ne yazıkki ben senn kadar sanslı dilldim aracı buldugumzda şaşe duruodu tabiri cahizze
tekrardan geçmişş olsun
çok geçmiş olsun.
vay o.cocukları ya onların ben ............................................ kardesım buyuk gecmıs olsuncok kotu bı olay merak etme sen allah sana o rızkı gene verır ama o o.cocuklarıda da hakettıklerını bulsun ıns.. :/
Allah fitil fitil burunlarından getirsin te zamanda devlette bizi yesin içsin burda yasa degiştiricem diye ne tereriste ceza var ne hırsıza ugursuza sen hakkını aramaya kalksan en dandık seyden tomarla ceza yersin
geçmiş olsun
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)