Printable View
Alıntı: uTkU Nickli Üyeden Alıntı o paraya en iyi donanımlardan biri bence.Aynı resimdeki gibi gri tenteli deri koltuk 110hp 16v motorlu kız gibi bulunursa tadından yenmez Hahha ne güzel benı anlayan biri çıktı :D Eren Clio dan daha yenı indim, tek kapı Clıo olarak RS olmadıktan sonra zor.. Ama 2.0 litre istemiyorum vergi vs biçok yönden :)
Alıntı: umitgt Nickli Üyeden Alıntı Hahha ne güzel benı anlayan biri çıktı :D Eren Clio dan daha yenı indim, tek kapı Clıo olarak RS olmadıktan sonra zor.. Ama 2.0 litre istemiyorum vergi vs biçok yönden :) Focus alırsan kasko bedeli vergi dilimi mevzundan ötürü 1600-1800 vergisi ödeyeceğini hatırlatırım :icon_tup:
Alıntı: umitgt Nickli Üyeden Alıntı Hahha ne güzel benı anlayan biri çıktı :D Eren Clio dan daha yenı indim, tek kapı Clıo olarak RS olmadıktan sonra zor.. Ama 2.0 litre istemiyorum vergi vs biçok yönden :) 15 yasini gecen araclara vergi odemiyorsunuz yani temiz birsey bulursaniz yasi cok onemli midir? bu durumda tipoya vergi odenmiyor:beuj: