bu araç son zamanda çok ilgımı çekıyor,varmı ızlenımlernız yorumlarınız tecrübelerınız ?
bu araç son zamanda çok ilgımı çekıyor,varmı ızlenımlernız yorumlarınız tecrübelerınız ?
BAŞTAŞ PERFORMANCE
valla kimin ilgisini cekmiyoki ben sadece ic malzeme kalitesinden suphe ediyodum ama cok guzel yapmislar disina diyecek bi laf yok zaten motoruda gayet guzel fiyatida guzel alinasi araba
yorum olarak ilgi çekicigüzel bir araç.beğeniyorum..
Çok güzel araba fiyatlarına baktım 44-47bin arası. O fiyatlara ben olsam dizel bir megane III'ü tercih ederdim. Tabi piyasada ds3 pek yok, değişik bir model olarak tercih edilebilir. Ama benzin de 3.80lerdeyken değişik bir fantazi olur
Coupe olur :
http://www.renault.com.tr/page.aspx?id=711
4 kapısı da makbuldür
http://www.renault.com.tr/page.aspx?id=725
Instagram: mutusgarage
Daha Fransız mı, tövbe![]()
Bundan sonra ya Alman ya Japon..
fransıza tövbe değilde benzinde tövbe.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
ilk linktekine hasta kaldım bu ufak sınıfta rekabet gittikçe kızışıyor ibiza cupra dır ds3 tür vs. derken küçük motor yüksek güç modası iyice sardı piyasayı
satılık ikinci el 2011 model Citroën DS3 1.6 THP 41.750 TL'ye
2010 Citroën DS3 1.6 THP 38.500 TL Galeriden satılık ikinci el
Henüz gidişini vs. görmedim ama fuara gitme sebebimi oluşturan 4 araçtan birisiydi.Uzun uzun inceledim.Bence Citroën çok güzel yapmış aracı.Motoru da sanırım Bmw ortaklığında üretilen motordan.Ayrıca araç renkli bir kişiliği yansıtan türden..
Sadece insanlardaki Fransız önyargısının kırılmasını beklemek zorunda heralde..
Fransız diyip karalamanın anlamı yok . O araçta ses izalasyonu açısından diğer modellere göre fazla malzeme kullanıldı. rüzgar yol vsvsvsv . İç kısımı da hiç te dandik değil. Motor bmw oratklı tipide güzel.207 Gt lerden hızlı olabilir kilosu da avantajlı. belki rc lerlede denk gidebilir kilodan dolayı. Ama tabi görmedim bişmiyorum tahmin.
ben birkaç kez kullandım ama uzun süreli değil ancak şunu söyleyebilirim yol tutuşu direksiyon tepkileri hızlanması tatminkar, çukurlardaki sessizliği çok iyi içeride özellikle arkadaki genişliği sınıfına göre çok iyi bagaj çoooook geniş... kötü yönleri oturma pozisyonu çok yüksek arka yan camlar çok küçük şanzuman çok uzun chip sonrası 4 ile 220 yapan var araç 6 ileri gerisini siz düşünün... haa bide üstteki mesajlarda görüldüğü gibi fransız önyargısı var![]()
İstanbulda fuarda inceledim baya güzel bir araca benziyor ama o paralara sanki ibiza cupra daha mantıklı![]()
Neyi var fransız fransız denmiş :S bugün türkiyede en çok satan araç fransız 1 kere dediğiniz kadar kötü sorunlu olsa o kadar satmaz....
Golf MKVII 1.6 Tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)