jant'a bile kaplama yapıolar :) kaplat bence :))
Printable View
jant'a bile kaplama yapıolar :) kaplat bence :))
ben 2 kez jant boyattım kaliteli malzeme ve düzgün işçilikle boyanırsa atması için hiçbir sebep yok
moruk istersen toz boyacı var ikitellide bizim tanıdık
fiyatlar ne alemde ve ne kadar zamanda veriyo kanka ?
bi çözelti var kimyacı veya bu işlerle ugrasan biri varsa ne oldugunu bilir jantı cozeltıye soktugunuz zaman butun boyayı uzerınden kaldırıyo sadece jantın metali kalıyor veya neyden yapılmışsa o kalıyo.sonra statik toz boya yapan bir yere astarlattırıyosunuz buda zaten cok acayıp bi katman oluyoki kemik gibi sanki malzemenin icine işliyo.zaten onemli olanda statik işi yapanlar bilir bunu uzerıne boya cok guzel yapısıyo jant boyası attırıyosunuz orjınal gıbı oluyor tanıdık varsa ucuz olur.zaten bunu 300 500 liralık bi jant icin yapmak anlamsız olabilir hatta bakıyorum linki vardı biz ordan yola cıkıp arastırdık.linkide bulursam atarım
YouTube - BMW 840 Ci_Wheeler Dealers_Part.3/5
jant bole boyanıyor arkadaslar sanayıde zımparayla vs vb ile olmuyo macunla dolgu olmuyo ne olursa olsun problem yasanır biz boyadık denedik attı herseferinde yada biyer buldu tazzikli sudan yavas yavas acıldı gitti.tabii zımpara macunlada olur ama gecici ve gorsel çözümler.advan enkei vs vb yada cok bulunmayan cc type r vti jantlarını bole boyatmak gerekiyo kalıcı ve yenisi olmasını istiyorsanız tabii.benim anlatmaya calıstıgımda bole bişi yardımcı olduysam ne mutlu.bunuda ucuz olan hersey pahalıya geldı dıye arastırmıstım.herseyi 1 kere ve laikiyle yaptırmak gerek 2. ye para vermemek adına jantalar olmaz diyen boyacım suan aracımı 2 milyara boyuyor 400 ede boyayan vardı karar sizin..
adamlar on numara iş cıkardılar 2 kez fırın ıle tertemız işçilik ıle sonuc zaten bellı
bu tarz bır işçilik yaptırmak gerek
mr.garage florya