|
|
#1 | |||
![]() |
Aracıma kaplama yaptırmayı düşünüyorum. Bazı markaların folyolarını buldum ama kalite olarak hangisine güvenirim bilmiyorum. Aranızda aşağıdaki markaları duymuş olanlar varsa yorum bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: honda jazz
|
oracal en iyisi diyorlar ama pek bilgim yok
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Ankara-Ostim'de Subaru GMG Garage diye bi yer var,adamlar harbiden prof. iş çıkarıyolar,şahsen böyle bi fikrim olsa direk oraya giderim.Bu arada KPMF marka kullanıyolar bide bu markayı araştır istersen.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: w114 74" Sleeper Mercedes-Benz - Volvo V70R T5
|
3m ve oracal folyo sınıfında en iyiler.Ama tabi fiyatlarıda ona göre değişir.Ama emin ol ki daha iyisi yoktur
__________________________________ Legen...wait for it...dary! |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Z-51 CORVETTE C6+BMW X5+AUDİ A6
|
benim aracım oracal marka ıle kaplandı,oracalın sole bı sorunu var cok oval yerlerde yapıstırıcısı yetersız kalıyo,ılac takvıyesı ıle desteklemek gerekıyo,ancak cok kalıtelı bır folyodur,kpmf ise yapıstırıcısı daha ıyı ancak oracalden bıraz daha zayıf bır folyodur..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Seat Leon FR
|
Araç kaplamada en iyisi Oracal 970'tir bana göre.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: amcamın, eniştemin arabasını da yazayım da zengin sansınlar
|
araç üzerinde uygulaması güzeldir kpmfnin ama uzun süre bekleyip çıkarıldığında yapışkanı araç üzerinde kalıyor, işiniz yoksa uğraşın çıkarmaya
![]() oracal en iyisidir, numara değerinden anlamam çünkü araç kaplama için bile bi kaç çeşidi var , marka olarak oracalı tek geçerim __________________________________ Beyler Carbon King Satılık |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: e46>I&S2000
|
3m tavsiye edilmiyor neden bilmiyorum marka değeri olarak hepsinden iyi gibi
oracal ,ise kendini kanıtlamış bu konuda KPMF bende kullanıyorum herhangi bir sıkıntısın görmedim kpmf kullanan adama sorsan en iyisi kpmf oracal kullanana sorsan en iyisi oracal bu kağıtlarda 1 iyi yapısması önemli birde kağıdın mikronu mikronu yeterince kalınsa ve güzel yapışıp zemine ayak uyduruyorsa en iyisi odur bence..Dediğim gibi KPMF kullanıyorum sorun yok tamponumu 4-5 ay sonra sürtükten dolayı değiştirdim herhangi bir yapıskan kalması olmadı..Bazı kalitesiz iş yapanlar araç folyosu deilde normal reklam folyosu kullanıyorlarmıs ucuz diye onlarda bu tarz sorunlar oluyormus
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: yok
|
3m ve oracal
|