|
|
#1 | |||
![]() |
Merhabalar arkadaslar bi hafta kadar Almanyada bulunacagim burda ne ucuzdur Türkiye ye gore tavsiyelerinizden yararlanmak istiyorum
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
alman çikolatası
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
aynen yaa konu ilaç olmuş ayın 6sında akrabam geliyo ne istesem hediye alıcak ordan bana
orda ucuz burda pahalı olanından
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
![]() 4 gibi gördüm seni börekçinin önünde.baktım saga sola ama ya siyah civice bakıodun yada yoktun piyasada. konu sahibinden de özür bu arada. __________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
sen ordamı oturuyorsun yaa konu sahibinden tekrardan özür ne getirtsek almanyadan yaa
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
ordan tanıdım bnde.acelemiz olmasaydı incektim arabadan ...almanyadan elektronık gelse bence daha mantıklı.steimetz bmw ac parçaları mantıklı olur gibi __________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: ZZE121 / EE111
|
bana bı 2008 t-sport gostergesı alırsan cok makbule gecer
__________________________________ 1999-2004 Toyota Pro.Technician 2005-2009 Honda Silver Technician 2009 - LandRover & RangeRover Diagnosis Technician |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
burayla aynı orası
__________________________________ Project01Garage www.fourtuning.com |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
ps3 oyunu falan ucuz oluyor ben aldırdım babam ordayken birkaçtane oyun
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: FN2
|
almanya öyle çokta ucuz değil yeni geldi bi arkadaşım
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: golfmk1gti2eswap
|
golf mk2 g60 dodik getirin marşpiyel ve çıta getirin rally front getirin
![]() golf mk1 in volfsburg edition aksesuarlarını getirin bmw e30 mhw mor stop getirin golf mk1 hella smoked stop getirin bunun gibi ürünlerden güzel para kazanırsınız
__________________________________ germany style golfmk1gti2eswap |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
BBS jant al alabildiğin kadar
![]() Birde benzin,mazot stoğu al.
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: yok
|
almanyada türkiye gibi gayet pahalı bir ülke oldu... onlarda herşeye vergi bindirmiş durumdalar... bide piyasayı polonyalılar kapdırdıkları için fiyatlar uçuyor almanyada... yani ucuz birşey kalmadı orda.. ama çikolata halen ucuzdur herhalde
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Vosvos
|
bbsler Tr nin 2 katı fiyatında
Almanya da
__________________________________ Oğuzhan ÖKSÜZ "Feel like a SuperStar" MaxiWos,
![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
10 Ocak - 17 Ocak bende Almanyada olacağım. Normalde tüm Avrupada ocak ayı ve ağustos ayında tekstil ürünlerinde %70 civarı indirim oluyor. Ben Belçikada bu tarihlerde tanesi 10 Euro civarına Nike'dan güzel stok yapmıştım
![]() Ama bu indirim oranı ülkeden ülkeye çok fark ediyor. Almanyada bu şekilde büyük indirim olmayabilir. __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Ford
|
Bira.. Bol bol bira iç.. Gerçi Oktober fest bitti ama idare edeceksin artık
__________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Gerçektenmi?
Yav üretim yeri orası burdan gördüğüm kadrıyla herkes takıyor fantazi yapıyor.Ucuz sanmışyım<
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: golfmk1gti2eswap
|
ucuza bulunabiliyor şeş kaza ama arkadaşında dediği gibi büyük paralar istiyolar..
1 takım sağlam rs e 3000 euro isteyen var ama adamlar zaten 3000 euro maaş alıyo biz 600 lira maaşla çalışıyoruz versinler 600 liraya rs ben alırım her türlü
__________________________________ germany style golfmk1gti2eswap |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 19:54 ::::

Yav üretim yeri orası burdan gördüğüm kadrıyla herkes takıyor fantazi yapıyor.Ucuz sanmışyım<