gercekten öyle tuhaf bı araba görmedim servis yapı teslım ederken bozuluyor o derece hepsı ıcın konusuyorum :) eskılerı ınan daha saglam guzel
Printable View
gercekten öyle tuhaf bı araba görmedim servis yapı teslım ederken bozuluyor o derece hepsı ıcın konusuyorum :) eskılerı ınan daha saglam guzel
teşekkürler arkadaşlar. bu kadar deneyim ve tavsiyeden sonra scorpio defteri bir daha açılmamak üzere kapatılmıştır benim açımdan. temiz bir doğan bulalım en iyisi :D
Xedos 9 bakabilirsin Mazda ama fiyatları Ford kadar uygun değil maalesef.
Yeni konu açmak istemedim. Konforu beni çok cezbetti, 2.5 litre olmasına ses bile etmiyorum bu yüzden. Ama gitmeye, bakmaya değecek bir araç mıdır? Yoksa yazılanların aynısı hala geçerli mi?
Ford Scorpio 2.5 TD Ghia 1994 Model 9.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 80678302
komple boyalı 97 98 mondeo almak daha mantıklı 9-10,000TL'ye
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...90721856/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...86263613/detay
Yıl 2001-2004arası orta okuldayım
Okulum çankayanın ortasında konsoloslukların arasında özellikle o dönem cc/cd plaka scopioları günde 50 kere gördüğüm zaman tutulmuştum (o dönemlerde günlük olarak audi tt honda nsx s2000 corvette c5 vs) yerine bu arabaya tutulmuştum
Gece şuan 4.30 civarı ilanlarda denk geldim ve çocuk hayalim scorpio alma düşüncem başladı
Herkes çaresiz tedaviye cevap vermeyen sorunları yazmış ancak çok fena heves ettim...
Connecting site...
İlanda hazır uyguna komple revize etmeye uygun varken kafamda 2 soru başladı 1 parça 2 anlayan usta ?
Kısaca 2015 yılının en büyük hatasını mı yapmış olurum yoksa hayali mi gerçekleştirmiş olurum (perşembe gününe kadar yorumlara göre gidip bi tane alcam yoksa ömür boyu vazgeçicem)
Nissan Maxima.
Anlayan usta sorunu mevcut değil, kolay bir motor. 1.5 sene bindim 2008 yılında, parçalar ateş pahası ve sürprizlerle dolu bir arabaydı ki ben aracımı ilk sahibinden almıştım. Örneğin o zamanın parası ile 4 disk 4 balata 750 + işçilikti. Aynı zamanda kronik sorun olarak, motor içi elektrik tesisatının kuruması ve şase yapması durumu var. Komple elektrik tesisatını Türkiye'de bulmak zor, tamir mevzusuna gelince de ne kadar yapılsa da düzen tutmuyor. Ayrıca diferansiyel sıkıntıları da mevcut ve parça yok. Bence biraz fantezi olur alınıp toparlanması.
Anlayan usta sorunu mevcut değil, kolay bir motor. 1.5 sene bindim 2008 yılında, parçalar ateş pahası ve sürprizlerle dolu bir arabaydı ki ben aracımı ilk sahibinden almıştım. Örneğin o zamanın parası ile 4 disk 4 balata 500 + işçilikti. Aynı zamanda kronik sorun olarak, motor içi elektrik tesisatının kuruması ve şase yapması durumu var. Komple elektrik tesisatını Türkiye'de bulmak zor, tamir mevzusuna gelince de ne kadar yapılsa da düzen tutmuyor. Ayrıca diferansiyel sıkıntıları da mevcut ve parça yok. Bence biraz fantezi olur alınıp toparlanması.