|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: cierrr 206 GTİ ;)
|
arkadaslar cok merak edıyorum size göre HATASIZ araba nasıldır??
bızım forumda satılık arabalar kısmındada cok goruyorum hatasız ama bel altı boyalı hatasız ama 3parca 5 parca boyalı hatasız ama 1 parca degısenı var var oğlu var hatasız demek ne demek arkadaslar?? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: MK4GTI212
|
boya olabilir çizilir illaki aracın heleki istanbul gibi bi yerde yaşıyorsan
hatasız değişen olmamalı ama işlemde olmamalı yani değişen yok ama sol çamurluk kaportacı gözmüş bu hatalı bir araba
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
bana göre hatasız olması için boyasız olması lazım
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 07 S2K
|
hatasız araba. hem boyası,hem şasesi,hem kaportası,hem motoru, hemde yuryenınde sorun omayan araçtır. yok sukadr boya var hatasız. bukadar kazası var ama motoru 10 numara felan hıkaye..
__________________________________ Yumuşak başlı isem,kim dedi,uysal koyunum?Belki kesilir ama çekmeye gelmez boynum!!!
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Ben boya konusuna çok takılmam benim için hatasız araba değişeni olmayan arabadır ve çizgisi yerinde olan arabadır.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: e60 / e53
|
net boyasız olmalı.. X5 te tek parçada 30cm lik bi boya var sadece, kapısı çarptı bi kamyonetin bagaja ama bu da hatadır.. Ama milletin arabalarının heryerine bi kapı çarpmış saksı düşmüş.. Hiç kaza nedeniyle tavan kastı boyattım diyen yok zaten
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: K20 Power
|
bir kişi için hatasız araba forumda kankasının sattığı arabadır
__________________________________ 34 HDF 89 - n/a - Sold 34 JAD 41 - n/a - JRSC - Turbo - Sold 34 RED 16 - Turbo - Loading... İt ürür kervan yürür...
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
keyfi bile boyansa orjınalı bozulur yanı o arac hatasız degıldır bana göre
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechTurkey
|
Önce şasesi ve motoru kusursuz olsun.. Arkasından yürür aksam gelir, burada da ciddi bir sorun yok ise kaportaya bakarım.
Boya düzgün yapıldıysa önemsemem, tavanda ve bel altı komple boya olmasın kâfi.. Değişen parça çok önemli değil.. Hırsız girmiştir, kapıyı direkten kırmıştır. Bu bir kusur değil... Yeterki 2 araba birleştirirlmemiş olsun ve sabit parçalar ( arka çamurluk vs ) değişmesin.. Benim için bu hatasız bir arabadır.. Boya olmasın, değişen hiç olmasın, motor sorunsuz olsun, yürürde problem olmasın istiyorsam gider 0 araba alırım.. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
+1907.. birbirlerine pas verenleri görüyoruz forumda.. dostu sattığı zaman "oo süper araba der." sen satarsın aynı araba onların gözünde pert olur
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: yok
|
Boyasız(fabrika çıkış boyalı yani
) Değişensiz,şaseleri düzgün,motoru 10 numara 11 yıldız,içide düzgün araba benim için hatasızdır..
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
size göre değişenı olsada farketmez yazmıssnz siz nasıl araba alırsnz onu belirtmssinz yani yada size göre hatasz bumu demek? |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
değişeni olmasın çizgileri düzgün olsun motorunda sıkıntı olmasın içinden garip sesler gelmesin bakınca ben burdayım desin bence budur hatasız arac boya olabilir istanbulda yasıyoruz ister istemez ufak ezik çizik illaki oluyor..
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Hatasız kul olmadıgı gibi araba da olmaz
![]() Ben daha cok kazasız boyasız yazan, altındaki satırlarda 3 parca degisen, 5 parca boyalı mesajlara hastayım. __________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
boya hıc onemlı dııl benım ıcın kaportası duzgun cızgılerı yerınde fazla kurcalanmamıs motoru olan arac bana gore hatasızdır...
hatasızlık bana gore once aracın fıyatı yasıyla alakalıdır... __________________________________ 34 EY 237 98KIRMIZI 106GTI
34 VA 3216 98 SIYAH 106GTI 34 ZR 1367 01 KUL GRISI106 GTI 34 BF 8372 97 BEYAZS16 34 ZM 500 00 SARI 106GTI 34 BF 8089 01 KIRMIZI 106GTI 34 BE 2920 01 SİYAH 106GTI |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Supercharged 2006 R53 MCS
|
O ana kadar bütün bakımları eksiksiz yapılmış/belgeli+lokal avuç içi yarım santim falan değil gerçekten her santimi fabrika çıkışı"boyasız" olandır.Hee birde fabrikasyon olmalı kesinlikle.Yapacağım işlemler yapılmış olsa bile nasıl işçliklerle hangi şartlar altında hangi malzemeler kullanılarak yapıldığını bilmediğim için hiç yapılmamışını tercih ederim.Aynı arabanın hem kurcalanmış-2-3 parça boyalısına hem de boyasız gerçekten hatasızına bindim.Allah herkese hatasız araç nasip etsin diyorum
Direksiyonun başına geçince şöyle bi ışık altına park edip insanların tepkilerini görünce anlaşılıyor ak ve kara..Tabi herşey birazda bütçe meselesi.. Son Düzenleyen YEY®; 28-12-2010 19:25. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
hatasız araba kendine yakışanı giymendir
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 19:57 ::::

) Değişensiz,şaseleri düzgün,motoru 10 numara 11 yıldız,içide düzgün araba benim için hatasızdır..