cızık olsun eyw ama abartısız olaraktan boyalıda olabılır ama gerı kalan herseyı full stock olmalı sabun kalıbı gıbı diri durmalı işte hatasız bence budur![]()
cızık olsun eyw ama abartısız olaraktan boyalıda olabılır ama gerı kalan herseyı full stock olmalı sabun kalıbı gıbı diri durmalı işte hatasız bence budur![]()
Arabasına bağlı: örnegin projelik bir araba alıyorsam (hayalimsin g3 prelude) sadece saseye bakarim. Hatları duzgunse alırım. Ep3 alsam lokal boya, 1 kac parca deisen onemli degil, motor kondisyonu iyiyse. Ama merso veya bmw alıyorsam 0 alırım. 0 arabanın ıcinın kokusu bile orgazmlık
![]()
"Korkmadık, savaştık"
bende katılıyorum aracına göre değişir.
8-10 yaşında araba alıyorsan götürür baktırırsın şaselerde kulelerde direklerde sıkıntı yoksa alınır. çamurluk, kapı sacı, kaput değişik arabalarda da sıkıntı yok bence, macunlanıp hatları bozulup boyanacağına orjinaliyle değişsin daha iyi benim gözümde.
boya olayını aşıyoruz yavaş yavaş darısı değişen için
işin özü güvendiğin usta veya ustalara götür ok veriyorsa al gitsin
HATASIZ : araba pert'e bile çıkmış olabilir ama araba güzel toplanmıştır yürüyen sağlamdır şase düzgündür motor saat gibi çalışmaktadır .
yani benim ilanlardan anladığım hatasız demek araba şu an saat gibi çalışıyor demek. Önceden ne olduysa oldu dün dündür bugün bugündür![]()
Hatasız araba bence hatasız sürücüyle mevcut olur... eğer sürücü hatasızsa arabasıda hatasız kalır hatasız olur![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Bence Hatasız araba bütün kusurları giderilmiş bakımları yapılmış sadece benzine ihtiyaç duyan arabadır boya değişen bir hata değil düzgün toplandığı sürece mekanik sıkıntısı olmayan her araca binerim boya değişen galericilerin başlatmış olduğu bir akın adam arabayı satıcak oo bu boyalı deyip ucuza alıp boyasız diye yasladılar millete yıllarca sonra boyalı boyasız diye kaldı milletin aklında.
hatasız araba yoktur, az vodka vardır
hatasız araba yoktur muhakkak, kişinin kıllık derecesine göre hata oranı değişir
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
bence hatasız araba; tavanı boyasız büyük kazası olmayan şase'si düzgün yürüyeni ve motoru sorunsuz.içi temiz arabadır.
hatasız dedıgın araç herseyıyle farbıka cıkısı olmalıdır. ne boya ne ıslem ne ıwır ne zıwır...
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
Benim için hatasız araba yoktur.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Boyalı olması önemli değil diyenler ,2.el arabalara araç boyalı diye düşük rakamlar teklif etmiyorlardır inşallahBu başlık altında 2.el piyasasında hiç rastlamadığım bir kitleye rastladım.Maalesef şu bir gerçekki boyalı araç demek ufak ya da büyük aracın biryerlere temas etmesi demek dolayısıyla değerinin muadil boyasızına göre düşük olmadı normaldir.Benim için önemli değildir laflarını geçmek lazım.Hepimiz satarken boyasız arabamızı yüksek fiyata satıyoruz,boyalı arabayıda daha uyguna almaya çalışıyoruz bu bir gerçek.
He şöyle bir şey olur,araba 3-4 parça boyalıdır,yaşı 7-8 üstüdür,böyle yamalı bohça gibi bi araç yerine düzgüncene komple boyalı araba almayı tercih edebiliriz.Normaldir.
şase düzgün olması lazım diğer türlü düzelmyior yol tutuş hoş olmuyor...
onun dışında boyalı olmuş değişmiş vs bence pek sorun değil... motor dediğinde yapılıyor.
ama araç çok pahalı bişi olucak ise tabi iş değişir.
utku selamoğlu
Hatasi kelimesi JDM gibidir ..Artik herkezin arabasi JDM ..Izmirliler cok takintili o mevzuya 2. elde on tamponda boya var die satin almaktan vazgecen adam gordum..
bana göre
şeseleri düzgün -çürüğü olmayan -boyanan parçası önemli değil -değişen parçası önemli değil -motoru düzgün -yürüyeni düzgün -özellikle ve özellikle içi döşemesi koltukları torpidosu direksiyonu bakalitleri boncuk olması lazım
şimdi diyeceksiniz ki bu ne abi hep eski model araba aldığım için kriterlerim bunlar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)