Kayıt ol

LinkBack Konu Seçenekleri
Eski 29-12-2010, 09:49   #1

Greentiger01 - ait Avatar

Otomobil: Toyota corolla Ae101(Huzur spec)

Genelkurmay arşivinden kurtuluş savaşı görüntüleri

Gözlerim dolu dolu izledim
Genelkurmay arşivinden kurtuluş savaşı görüntüleri | İzlesene.com
Greentiger01 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 29-12-2010, 10:11   #2

_muhaRRem - ait Avatar

Otomobil: K-B-F series Honda motor co.

şimdi bu kadınları oğlunun yemin törenini izlemeye gelip kapılardan çeviriyorlar ve kamusal alan diyip almıyorlar,kimi kimin alanına almıyorlar ne kadar garip,ne kadar üzücü .Türk olmak büyük şereftir, hepimiz türküz ne olursa olsun bu ayrımlar bitmesi lazım..o cephelerde kürt-türk-alevi-sunni hepsi bu vatan için öldü.
_muhaRRem isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 29-12-2010, 10:17   #3

zübeyir - ait Avatar

Otomobil: 07 S2K

_muharrem´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
şimdi bu kadınları oğlunun yemin törenini izlemeye gelip kapılardan çeviriyorlar ve kamusal alan diyip almıyorlar,kimi kimin alanına almıyorlar ne kadar garip,ne kadar üzücü .türk olmak büyük şereftir, hepimiz türküz ne olursa olsun bu ayrımlar bitmesi lazım..o cephelerde kürt-türk-alevi-sunni hepsi bu vatan için öldü.
+1111111111111111111111

Yumuşak başlı isem,kim dedi,uysal koyunum?Belki kesilir ama çekmeye gelmez boynum!!!
zübeyir isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 29-12-2010, 10:19   #4

mmustu - ait Avatar

Otomobil: 190 E

mmustu - ICQ üzerinden Mesaj gönder mmustu - AİM üzerinden Mesaj gönder mmustu - MSN üzerinden Mesaj gönder mmustu - YAHOO üzeri ndenMesaj gönder Send a message via Skype™ to mmustu
kurunun yanında yaşta yanıyo maalesef muharrem

başörtüsünü dini inancı için takanla siyasi sembol olarak kullanan arasındaki farkı tespit edemiyoruz artık kim ne için takıyor ayıramıyoruz

tünayK´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
usta şöför dediğin,mutfakta aşcı,sokakta beyefendi,yatakta fahişe olur...
mmustu isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 29-12-2010, 10:41   #5

PROMINENT - ait Avatar

Otomobil: espri

aynen başörtüsünde sıkıntı yok..velevki siyasi sembol diye takılan garip bağlama çeşidi olan türban yasak ..modernleştirilmiş başörtüsü diyende var..siyasi sembol olduğu için alınmıyor.. yoksa başörtüsünde sıkıntı yok..sonuç olarak arabistan sıcak ülke..

Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
PROMINENT isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 29-12-2010, 10:44   #6

mmustu - ait Avatar

mmustu - ICQ üzerinden Mesaj gönder mmustu - AİM üzerinden Mesaj gönder mmustu - MSN üzerinden Mesaj gönder mmustu - YAHOO üzeri ndenMesaj gönder Send a message via Skype™ to mmustu
aynen abi başörtüsünü çok farklı

ama kimse bana başında türban altında ya kısa etek,kot pantalon,tayt la gezen tipleri bunlar siyasi sembol değilll dinin inanç vs diye anlatmasın

Eski 29-12-2010, 10:47   #7

zübeyir - ait Avatar

Otomobil: 07 S2K

mmustu´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

ama kimse bana başında türban altında ya kısa etek,kot pantalon,tayt la gezen tipleri bunlar siyasi sembol değilll dinin inanç vs diye anlatmasın
turban altına kısa etekmi,taytmı ?.Bunun dinle ne alakası varki zaten.o gıyenın cahillıgi..he bırde onu dine mal edenin aptallığı.

Yumuşak başlı isem,kim dedi,uysal koyunum?Belki kesilir ama çekmeye gelmez boynum!!!
zübeyir isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 29-12-2010, 10:49   #8

_muhaRRem - ait Avatar

Otomobil: K-B-F series Honda motor co.

mmustu´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

üstü medine altı paris gibi giyinen kapalılardan utanıyorum ve nefret ediyorum,onlarında bir çoğu aile baskısı ile manasını bilmeden kapanan kızlar. önce gönüller kapansın,gerisi hallolur zaten.
_muhaRRem isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 29-12-2010, 10:55   #9

mmustu - ait Avatar

aynen kankacım yaa valla aslına bakarsan bizim bizden başka düşmanımız yok bütün kaosu kendimiz yaratıyoruz başörtüsüymüş alevi sünni ayrımıymış falan filan

Eski 29-12-2010, 11:03   #10

PROMINENT - ait Avatar

_muhaRRem´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
üstü medine altı paris gibi giyinen kapalılardan utanıyorum ve nefret ediyorum,onlarında bir çoğu aile baskısı ile manasını bilmeden kapanan kızlar. önce gönüller kapansın,gerisi hallolur zaten.
aynen kuran'da da yazıyor..gönlünüzün içindeki ile yargılanacaksınız diye.. önemli olan gönülden geçenler... çıkar için kullanılanlar değil..

Eski 29-12-2010, 11:28   #11

0M42 - ait Avatar

Otomobil: Kadett

PROMINENT´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
aynen başörtüsünde sıkıntı yok..velevki siyasi sembol diye takılan garip bağlama çeşidi olan türban yasak ..modernleştirilmiş başörtüsü diyende var..siyasi sembol olduğu için alınmıyor.. yoksa başörtüsünde sıkıntı yok..sonuç olarak arabistan sıcak ülke..
Yanılıyorsun bu sadece sizin gibi düşünenlerin en büyük silahı iddası yani "siyasi sembol" adı altında takılan bir başörtü şekli yok böyle görünmesi istenildiği için,işlerine böyle geldiği için bu tür iddalar ortaya atılıyor ve bu şekilde başörtüsünün önüne geçilmeye çalışılıyor bu işin noktası budur.

Benim annemde başörtülü yemin törenime geldi ve başörtüsü yüzünden içeriye alınmadı nedeni ise aynı saçmalık siyasi sembol vs. vs. tamam müsade edin istediğiniz gibi bağlayayım başımı dediğinde ise yüz başıdan gelen cevap burada olmaz git dışarıda bağla öyle gel oldu eğer adalet buysa böyle adaletin tam dibine sokayım..

‎5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ;

"Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun"
0M42 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 29-12-2010, 11:32   #12

mmustu - ait Avatar

ya dostum böyle bi dünya varrrrrr

ve maalesef bu yüzden askerde toplumun büyük bir kısmıda olmaması gereken tepkiler veriyor.

ama Siyasi sembol olarak maalesefki KULLANILIYOR.

Eski 29-12-2010, 11:33   #13

Kingpin - ait Avatar

Otomobil: '07 Evo & '88 GTI

promınent´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
aynen kuran'da da yazıyor..gönlünüzün içindeki ile yargılanacaksınız diye.. önemli olan gönülden geçenler... çıkar için kullanılanlar değil..
+1881-1938

19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Metrelik Emniyet Kemeri
Kingpin isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 29-12-2010, 11:37   #14

PROMINENT - ait Avatar

0M42´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yanılıyorsun bu sadece sizin gibi düşünenlerin en büyük silahı iddası yani "siyasi sembol" adı altında takılan bir başörtü şekli yok böyle görünmesi istenildiği için,işlerine böyle geldiği için bu tür iddalar ortaya atılıyor ve bu şekilde başörtüsünün önüne geçilmeye çalışılıyor bu işin noktası budur.

Benim annemde başörtülü yemin törenime geldi ve başörtüsü yüzünden içeriye alınmadı nedeni ise aynı saçmalık siyasi sembol vs. vs. tamam müsade edin istediğiniz gibi bağlayayım başımı dediğinde ise yüz başıdan gelen cevap burada olmaz git dışarıda bağla öyle gel oldu eğer adalet buysa böyle adaletin tam dibine sokayım..
bu radikallikler olmasa sorun olmıyacak.. başörtüsü ile girememek diye bir durum yoktu..kimlik olmasına rağmen sakal var diye giremedik.. sktri dedim içeriden babam olmasa döner giderdim.. korkunç sinirlendim..ama işte harbiyeliler yemeği vardı mecburen gitttik traş olduk geldik...

Eski 29-12-2010, 11:37   #15

mmustu - ait Avatar

ya günlerdir yayınlanıyordu küçücük kız çocuğu ilkokula türbanla girmeye çalıştığı için ne olaylar oldu

Eski 29-12-2010, 12:07   #16

0M42 - ait Avatar

Otomobil: Kadett

Böyle bir şey var ise bile bunu genele vurmak ve bu şekilde kendince bir çözüm getirmek çok yanlış bir tutum.Zaten başörtüsünü siyasi sembol haline getirip kendi çirkefliklerine dahil edenlerin niyeti belli apaçık ortada bu kahpeler yüzünden neden benim inançlarıma değerlerime tecavüz ediliyor ? Neden istediğim saygıyı göremiyorum hadi saygıda beklemiyorum bari saygısızlık etmeyin..

Koskoca tarih yazmış bir ülke,bir devlet,bir milletsin bumudur bu soruna getirdiğin çözüm ? Nelere göğüs germiştir bu ülke oysa.Ara sıra şöyle bir başıma oturuyor ve düşünüyorum da şu Türkiyede bilmediğimiz öyle oyunlar dönüyorki,Türkiye öyle bir karıştırılmak çalkalanmak isteniliyor ki yeminler olsun hemde dudak uçuklatan cinsten içinden çıkamıyorum sinirlerim geriliyor.

Not : Burada öfkem kimseye değil arkadaşlar yanlış anlamayın heleki sizlerden birine asla ve asla,benim tek sıkıldığım nokta şu ne olduğu belli olmayan düzen ve hiç bir şey yapamamamız,lanet olsun.

‎5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ;

"Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun"
0M42 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 29-12-2010, 12:28   #17

serdar626 - ait Avatar

Otomobil: honda civic es7

PROMINENT´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kuranda namahrem yerlerde yazıyor

Son Düzenleyen serdar626; 29-12-2010 12:35.
serdar626 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 29-12-2010, 12:38   #18

PROMINENT - ait Avatar

evet göğüs bölgesi kapatılacaktır diyor.. "Nur suresinin 31. ayetinde ayrıntıları ile açıklanan örtünme koşullarından anlıyoruz ki, 'örtünme' herkese karşı değildir. Ev içi ilişkilerde örtünme; kadının karşısındaki insanda şehvet duygusunu uyandırmayacak biçimde giyinmesidir. Şehvet duygusunu kamçılayan 'ziynet yerleri'dir. Nur suresinin 31'inci ayetine göre, kadının ziynet yeri, yakadan sonra başlayan yer ya da başka bir yorumla, göğüs çaprazından sonrası.
Nur suresinin 31. ayetinde, 'Gizledikleri süslerinin bilinmemesi için, ayaklarını yere vurmasınlar' deniyor.
Kim ayaklarını yere vurmayacak? Kadınlar. Niye vurmayacaklar? Gizledikleri süslerinin bilinmemesi için. Ayaklarını yere vurdukları zaman, hangi süsleri belli olur? Göğüsleri.
Çünkü ayaklar yere vurulunca, titreyerek varlıklarını belli eden tek kadın uzvu göğüslerdir. Ve bu kadın uzvunu Kuran, aynı ayette, 'gizledikleri süslerinin bilinmemesi için' diye niteliyor."

Eski 29-12-2010, 12:40   #19

PROMINENT - ait Avatar

daha da neti ayet bu.. :
Nûr 24/31 : İnanan kadınlara da söyle : Bakışlarını kontrol altına alsınlar, ırzlarını korusunlar. Süslerini (zinetlerini) açıkta kalanlar dışında göstermesinler. Örtülerini (hımar) göğüs yırtmaçlarının üstüne kapatsınlar...

Örtülerini (hımar) göğüs yırtmaçlarının üstüne kapatsınlar. Ayetin anlaşılabilmesi için «hımar» kelimesinin manası çok iyi bilinmelidir. Arapça büyük lügatlara göre hımar (humur'un tekili) : Örtü, örtmek, herşeyin üstünü örten şey, kadın ve erkeklerin başlarını örten şey demektir. Böylece de hımar kelimesi; yalnızca hanımların baş örtülerinin özel ismi olmadığı, genel olarak örtü anlamında kullanıldığı anlaşılmaktadır. Çok sıcak bir ülke olan Arabistan'da kadın ve erkekler başlarındaki örtülerle sokağa çıkıyor, güneşin aşırı etkisinden ancak böyle korunabiliyorlardı. Arap lisanında; kadınların başlarına örttükleri örtünün özel adı ise hımar değil, mikna ve nasıfydır.

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 19:58 ::::