meguiarsa da 100k$ yatırırsan neden olmasın :)
Printable View
O sadece uygulama bayiliği, bana sadece ilaç al yeter denildi : ama ben uygun görmüyorum ya ürünlerini kullanıp tabelanın altına XX ürünleri kullanılmaktadır yazıyorsun miss :)
koltuklara poşet geçirilince koltuk nasıl hava tutulacak veya silinecek :) , eleman temiz olsun yeter bence.
Valla uygulama bayiliği sana bahsettikleri gibi ücret ödersin 35binlirayı çöpe atarsın :), ve ilaçları bulunduğun şehirdeki bayiiden alıcaksın, direk ist'den değil yani :) bayilikteki ücret baya yüksek, bayii olan bir arkadaş bu konuda daha da yardımcı olacaktır eminim.
Bence bayilik çokta önemli değil Ankara'da Detailing Garage var farklı firmaların ürünleriyle detaylı temizlik yapıyor çok anlamam da sanki öyle geldi bana.
İhtiyaca göre en iyisini seçmek daha mantıklı isim hakkı vermek pek mantıklı gelmiyor , ürünlerin zaten ulaşabilirliği çok basit.
Bence herseyden daha önemli olan orda calısacak adamın kibarlığı ve müşteriye hitap şekli..
Müşterinin bi isteği olur yıkamayla ilgili falan;ukala şekilde hallederiz ağbiiii raaattt oll ağbi falan hiç sevmem şahsen bu olayı.
Daha sonra ise herkesin yazdığı gibi güzel bi bekleme salonu,duvarlarda güzel abartılmıcak şekilde birkaç poster vs. jantlardan lastiklerden kötü gözükmeyecek şekilde sehpa masa aksesuar,bilimum modifiye otomobil dergileri ve Lcd ekranda nascar yarışları motorsporlarıyla ilgili videolar oynatıldımı bence şahane olur.
Ve son olarak kendim için söyleyim,araba yıkandıktan temizlendikten sonra ayağıma ordaki çamurlu pis suların falan ayağıma deyip arabaya binmekten nefret ediyorum...
İnşallah istediğin dilediğin gibi biyer açarsın.Allah utandırmasın ;)
Edit: Ps3 falan koyma bence amacından şaşar
kaliteli hizmet + müşteri memnuniyeti = başarı
açılımı:
deneyimli personelle iyi iş çıkarmak + hizmet öncesi ve sonrası müşteriye ilgi = kazanç veya marka oluşumu
başarılar...