|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Kiralık Metrobüs
|
Nostalji güzel oluyor. Hele o plaklardan gelen en gerçek sesi duymak insanı gerçekten farklı dünyalara götürüyor. Peki site içerisinde hala plakla müzik dinleyenler varmı merak ettim.
__________________________________ Sabri AKDENİZ
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
epey önceleri baya bir merak salıp baya baya plak toplamıştım
şuan 45-33 taş olmak üzere 200 e yakın plağım vardır ![]() Borulu gramafon çok aradım ama uygun fiyata bulamadım onun yerine Pionner ve Daul olarak 2 tane pikap aldım. Çoğu zaman evde açar dinlerim Bunun yanında bi tane Grundig makaralı teyp almıştım 3 tanede makara aldım İbrahim tatlıses ve ferdi tayfur şarkıları var oda ayrı güzel oluyorbide araba için Motorola kartuş çalar teybim var onuda eve bağladım Orhan babanın kartuşu var dinliyorum
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
Gramafon kafama gore bulamadim, kismet olmadi. ya param cikismadi ya da cikisani begenmedim. Ama bir gun saglam para verip alacagim guzel bir tanesini.
![]() Bu arada, TSM hayranlari muhakkak vardir. Burada her makamdan canli profesyonel tas kayittan parcalari dinleyebilirsiniz. Münir Nurettin SELÇUK - KALAMIŞ Gramofon Taş Plak Dinletisi Raif Kara - Gramofon Koleksiyoncusu Taş Plaklar, Gramofon, Fonograf, Plaklar __________________________________ ///Mürüvvette endaze olmaz.
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: Corsa 1.4
|
telif haklarından dolayı taş plak dinleme kısmını kapatmışlar maalesef..
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Hadi beh?! ne zamandir girmiyordum
__________________________________ ///Mürüvvette endaze olmaz.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
valla ben yanarım yanarım yıllar önce gitti gidiyorda arabalar için 45 lik çalan bir pikap artırmaya çıktı 5 gün takip ettim artırmanın biteceği günü karıştırdığım için kaçırdım
![]() ondan sonra çok araştırdım ama bulamadım
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Benim ortağımda var, gittiğimde devamlı dinliyorum
amerikaya gittiğinde de orjinal plaklar alıyor... Bide komple analog ses sistemi kurdu, inanılmaz bir ses var.. sanki hemen arkanızda çalınıyor gibi Gözlerinizi kapattığınızda inanamıyorsunuz orada olmadıklarına.. __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: NULL
|
dayımın oğlunda var plakdan müzik dinlemek mükemmel bir keyif gerçeten ..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
elle kurmalı tarihi eser bir gramafonum + plaklarım var.. çok keyıflı cok
__________________________________ Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: CRX
|
bendede baya arşiv var 2 adet cihazım var biri philips 12 v çalışan dedemin plymouth'undan kalan radyosuyla takım ara sıra dinliyorum birde ev için olan var kaset ve radyosuda var onkyo marka
philipsin temsili resmi [IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
benim niye haberim yok bundan peki
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: B18 swap Coupe Civic
|
![]() kendisi de cok meraklidir eskilere calinmasaydi bizimde simdi guzel bir arsivimiz olacakti ... o teypleri nereden bulabiliriz ? bu kartus olanlar bir tarafinda 3 diger tarafinda 3 sarki olan kasetlerden caliyor degil mi? Son Düzenleyen kickbuttowski; 29-12-2010 15:17. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
kanka soylemıstım ya sende istemiştin bende alırsın
demiştim
__________________________________ Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Honda CRX
|
bızde pilipis ın plakla pkabı var bazen koyup dınlıyorum hele o plak donerken cıkan cızırtılar aaahh
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
özgür sizin eve gelmem şart oldu nevine geçmiş olsuna gelelimde o ara bi ayar çekerim
![]() gülüm gittigidiyor sitesini bir incele makaralı teypler vardı orda bu siteden bir arkadaşta kartuşlu teyp satıyor bi incele istersen |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Ae86 Levin 4a - Ae86 Levin Sedan 4age
|
Çok uzun araştırmalarımdan sonra çok temiz deck anfi pikap kabin buldum ve elimdeki 2000 model müzik setini satıp cihazlarımı tamamladım ama tavsiye etmem bağımlısı oluyorsunuz o mükemmel sesin.
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
ya senin varya evde 2008 model fenaaa bi sony sistem var yer sorunum olduğundan o işe giremedim bi türlü ![]() ne marka aldın bahim
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
Set şu şekilde;Kaset Çalar: Sony TC-U5 Ferit Kafa Kaset Çalar Receiver: Pioneer Sx 550 Pikap: Pioneer PL 117 D Belt Drive Kolonlar:Pioneer Cs 980 ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
Bu arada pioneer hpm 60 serisi hoparlör arıyorum bilen gören haber verirse sevinirim.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 19:58 ::::

İbrahim tatlıses ve ferdi tayfur şarkıları var oda ayrı güzel oluyor

amerikaya gittiğinde de orjinal plaklar alıyor...