Nostalji güzel oluyor. Hele o plaklardan gelen en gerçek sesi duymak insanı gerçekten farklı dünyalara götürüyor. Peki site içerisinde hala plakla müzik dinleyenler varmı merak ettim.
Nostalji güzel oluyor. Hele o plaklardan gelen en gerçek sesi duymak insanı gerçekten farklı dünyalara götürüyor. Peki site içerisinde hala plakla müzik dinleyenler varmı merak ettim.
Sabri AKDENİZ
epey önceleri baya bir merak salıp baya baya plak toplamıştım
şuan 45-33 taş olmak üzere 200 e yakın plağım vardır
Borulu gramafon çok aradım ama uygun fiyata bulamadım onun yerine Pionner ve Daul olarak 2 tane pikap aldım. Çoğu zaman evde açar dinlerim
Bunun yanında bi tane Grundig makaralı teyp almıştım 3 tanede makara aldımİbrahim tatlıses ve ferdi tayfur şarkıları var oda ayrı güzel oluyor
bide araba için Motorola kartuş çalar teybim var onuda eve bağladım Orhan babanın kartuşu var dinliyorum![]()
Gramafon kafama gore bulamadim, kismet olmadi. ya param cikismadi ya da cikisani begenmedim. Ama bir gun saglam para verip alacagim guzel bir tanesini.
ustad bana satsana ben zevkle dinlerim sen dinlemiyorsan
Bu arada, TSM hayranlari muhakkak vardir. Burada her makamdan canli profesyonel tas kayittan parcalari dinleyebilirsiniz.
Münir Nurettin SELÇUK - KALAMIŞ Gramofon Taş Plak Dinletisi Raif Kara - Gramofon Koleksiyoncusu Taş Plaklar, Gramofon, Fonograf, Plaklar
///Mürüvvette endaze olmaz.
valla ben yanarım yanarım yıllar önce gitti gidiyorda arabalar için 45 lik çalan bir pikap artırmaya çıktı 5 gün takip ettim artırmanın biteceği günü karıştırdığım için kaçırdım
ondan sonra çok araştırdım ama bulamadım![]()
Benim ortağımda var, gittiğimde devamlı dinliyorumamerikaya gittiğinde de orjinal plaklar alıyor...
Bide komple analog ses sistemi kurdu, inanılmaz bir ses var.. sanki hemen arkanızda çalınıyor gibi![]()
Gözlerinizi kapattığınızda inanamıyorsunuz orada olmadıklarına..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
elle kurmalı tarihi eser bir gramafonum + plaklarım var.. çok keyıflı cok
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
bendede baya arşiv var 2 adet cihazım var biri philips 12 v çalışan dedemin plymouth'undan kalan radyosuyla takım ara sıra dinliyorum birde ev için olan var kaset ve radyosuda var onkyo marka
philipsin temsili resmi
[IMG]Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
bızde pilipis ın plakla pkabı var bazen koyup dınlıyorum hele o plak donerken cıkan cızırtılar aaahh![]()
özgür sizin eve gelmem şart oldu nevine geçmiş olsuna gelelimde o ara bi ayar çekerim
gülüm gittigidiyor sitesini bir incele makaralı teypler vardı orda bu siteden bir arkadaşta kartuşlu teyp satıyor bi incele istersen
Çok uzun araştırmalarımdan sonra çok temiz deck anfi pikap kabin buldum ve elimdeki 2000 model müzik setini satıp cihazlarımı tamamladım ama tavsiye etmem bağımlısı oluyorsunuz o mükemmel sesin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)