varsa öyle bişey gerçekten, ellerine sağlık.. daha da sıklaştırırlar bu denetimleri umarım.
sislere xenon merceksiz farlara xenon takanlara çift çift ceza yazarlar işallahhhh
Printable View
angeller gözüme artık çok kötü geliyor
orjinal iyidir yada seversen kaartma yapıtırabilirsin orjinal fara.
jdm yap bende aynı çelişkiye düştüm jdm yapmaya karar verdım
Orjinal farlara mercek taktırmanı ve xenonla kullanmanı öneririm...
orjinal daha ii ...
angel farların mercekleri kaliteli değil
dolayısı ile aydınlatmalar problemli
ayrıca farın ayarlanması da sıkıntılı
civic'te her ikisini de kulanmış biri olarak kesinlikle ama kesinlikle orjinal tavsiye ederim
yorumlar için teşekkür ederim, üstteki gri hondadaki farlar, orj. jdm değil sanırsam. bu şekilde füme nerede yaptırabilirim bilen var mı acaba ?
number one jdm
angel alıcaksan fk auto yada sonar al ve iyi aydınlatmıyor diye birşey yok biz de 106 ya aldığımızda xenonları bağladığımız halde görüş kötüydü taki servise far ayarlarını yaptırana kadar ayarsız olan farlar ne olura olsun düz yada angel eye farketmez uzunları yaksan bile görüş bozuktur ;) bu arada bende 2000 model civic içni angel düşünüodum ama baktım jdm stil orjin siyah farlar daha bi orjinal yakışıyor hem uzun/kısa xenon bir arada olması angela görede aparat kalabalığından iyi öbür türlü hem uzun hemde kısalar iki kit xenon takıcakken bu jdm fara sadece bir kit bağlancak karar senin :)
ha bide unutmadan angel a uzun kısa iki kit yerine jdm tak hemuzunhemkısa bir arada olur birde sis yaparsın sislere xenon takarsın ;)
dostum sen orjinal farların ıcını boya ve ona guzel bır h4 uzun kısa xenon al ve halojen bir sekilde kullan
Orjınal + Far karartma:icon_tup: