|
|
#1 | |||
![]() |
Ayda max 29 TL ödenecek kotalı ya da kotasız farketmez, hazirana kadar gidecek ardından tahattüt olmadan kapatabilecek internet sağlayıcı önerilerinizi bekliyorum...
Suan tercihim uydunet den yana ama modem tahattüt olayı felan varmıs. Haziran da kapatacagım için tahattüt de önemli... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: '95 şahin
|
ttnet. 4 gb kotalı. 29 tl
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
çogunda tahattüt var ttnet günlük internette tahattut yok artı modem hediye diye biliyorum
__________________________________ Ekn garage |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: M 3
|
şuan yanımda TT nette çalışan bir arkadaşım var ona sordum konuyu görünce .. yazlık tt net benzeri bir kampanya varmış .. aylık 29 tl imiş oda .. taahhüt yok ..3 aylık ve 6 aylık var ..modem ücretsiz geliyor .. 6 ay sonra modemi teslim alıyorlar geri.. bedava kullanmış oluyorsunuz.. eğer düşünürseniz modemde sıkıntı çıkarırsalar bile kış diye yazlık pakette ben yardımcı olurum diyor ..
parayıda 6 aylık ister peşin ister 6 aylık ay ay ödüyorsunuz.. 6 ay sonra otomatik kapanıyor.. not : 4 gb kotalı aynı kampanya kotasız 49 tl |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: NoN
|
ben 5-6 sene tt kullandıktan sonra superonline a geçtim fiber kablo falan baya bi iyi geldi tt den sonra
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Biriden al taahutuz alt yapisi tt den hizli onceden 8 mbit tr 5 veriyordu ttnet biride 7 veriyor
kesinti vs yok
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Yok
|
|