neden ? :)
Printable View
Özellikle iç kısım çok ilgi çekici olmuş :)
Güzel bir motor ile bu araba çok güzel olur :D
Tasarim 10 numara ama hayata geciremezler ole laf olsun diye yapilmis bisey bence.
Bakan konuşmuş ama lafta kalır gider bu mevzu, ha olursa da ben rezil olayım sıkıntı değil ama hiç ihtimal vermiyorum, konuştuğuyla kalır.
inşallah üretilirde alırız türk malı bir araba
Ford Otosan desteği alınabilirse 1.6 tdci ve 2.0 benzinli motorlarla şaka gibi olur.
tasarım çok güzel ama belli başlı modellerden esinlenme var.
ön taraf gayet güzel. arkada aynı şekilde. egzosların açısı bi garip gibi geldi.
ama tasarıma takılmamak gerekli tabiiki. keşke bu proje hayata geçsede herkes kendi memleketinin aracına sahip olsa. kar amacı gütmeden satışı gerçekleşse. şimdilik hayal gibi duruyo ama işallah olur..
kar amacı güd meden kimse araba üretmez :D
ztn bu araba böle üretilemez hele tr gibi bi yerde honda city kalitesinde olur en fazla keza motoruda başka firmadan alırız onuda kendimiz yapmayız daha ucuza gelir çünkü :)
750 milyon dolar demişler çıkarıp ortaya koyarlarsa tmm üretilmesine üretilir de bunlar sadece sölylem ortada sadece 3 5 tane render war tmm işin başıdır ama bn güvenmiyorum bu tasarıma en azından bu şekline :)
250 milyon daha koyunda yep yeni bi marka yep yeni tasarımlar çıksın
anadol bu camaro mustang deil retro yapmaya gerek yok :)
yeni tasarımlar farklı segmentler belki hafif bi gtı la marka reklamı en azından ilk te olsa reklam yaptırılabilir
arkadan itişli hafif coupe az donanımlı olarak üretilirse özellikle şu üretimler arasında tutulabilir anadol tasarımı eyer hazırsa kullanılabilir reklamıda kolay olur
illa ucuz üretilicek die bi kaide yok kendi sınıfındakiler kdr pahalı olsun ncap tan en az 4 yıldız alsın sağlam motorlu olsun servis ağı parça tedarik sistemleri düzgün planlanıp kurulsun
en azında cherry den belki dacia dan daha mantıklı araçlar çıkar piyasaya
bence o conceptin üretilmesi hayal :)
mukemmel olmus yanlız arac : )
Modeli çok güzell
umarım aslı ve devamı gelirde dış ticarete atılırız.
adamlar kendi reklamlarını yapmışlar ne anadolu :)
logosuna kurban olurum.inşallah lafta kalmaz bizde yerli otomobil kullanırız.bütün dünyaya kazandırdığımız paralar yeter artık bizim insanımız kazansın.lafa gelince milliyetcilikte üstümüze yok
bu üretilmez çünkü çok güzel biz türkler iyi seyler üretmeyiz:mad:
allah korusun tutar mutar para kazanırız:)
devlet toki yi kurdu emlak fiyatlarına bir denge geldi..
şimdi de toai yi kursun hem istihdam hem milli üretim bir oto hem de otomobil fiyatlarına denge gelsin..