valla ipimle kuşağım bilmemneyimle bilmemneyim :D :D benim araba zaten anca o süratlerde gidiyo :D
Printable View
valla ipimle kuşağım bilmemneyimle bilmemneyim :D :D benim araba zaten anca o süratlerde gidiyo :D
Fena kafa kopacak desenize:)
Bu limitlerde gitmek zor olur..alışkın olmadığımız için..ama bunada alışırız:D
yeşilkoy yolu uzerindeki uzun suredir boyle o yüzden temkinliyim 2. kamerayı geçtikten sonra basıyorum :D
Artık okulda gördüğümüz hız problemlerine yeni bir boyut kazandıralabilir.
A noktasından 95 km/h hızla geçen bir sürücü 850 m. sonra B noktasında 80 km/h hızla geçmiştir.
Verilen bilgilere istinaden bu aracın ortalama hızı kaçtır ? Eve postalanan trafik cezası ne kadar olacaktır ?
:D:D :)
yaw sırf bu şeye yakalanmamak için önceki sapaktan e-5e yardırdım :D
comolokko
hayırlı olsun
ataköy sahilyolu hız sınırı 50 mi 70 mi ?
At arabasıyla 50km yapılır şaka gibi bir limit yav
Ulan dün gece biyerde gördüm radar yazıyordu sehiricinde ama nerde gördüm hatırlamıyorum.
S.ctık.
tesla alsak, benzinden kaçtık cezaya tutulduk olayı olacak :D
Parası olanlar o kadar mesafeyi en kısa sürede kim geçebilecek, en yüksek hızı kim yapacak diye yarışsın :D
arkadaşlar şimdi aklıma geldi :D aslında draglarda süre ölçüm olayında piste gerek kalmayan bi uygulama diye düşünüyorum
0-850 m kaç saniye diye :D devlet tescilli belgeniz olur elinizde süreyle birlikde :D :D
Artık rolling sonrası gişelere girmeden önce çeker 15 dakka beklenir :) giriş-çıkıştaki anormallik düzelsin diye..