Aynen 4 sene oynadım
Nebulada az oynamıstım
Sonra sylveria
Sonra slayertr de uzun dönem oynadım
En son slayer kapanınca ıvır zıvır servarlarda oynadım baktım iş yok mecburen bıraktık
Printable View
bu tarz eskilerden bi oyun vardır
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...omm3boxart.jpg
Heroes of might and magic ... özellikle 3. serisi ve ek paketleri çok sağlamdır zamanında pentium 150 lerle oynardık basit bi oyun hertürlü pc kaldırır kesin oynayın oynamadıysanız.
Ama sölim çok feci bağımlılık yapıyor hayatınız pc başında geçer :)
bir makinadan aynı anda 8 kişi bile oynıyaniliyor , ciddi olarak oynamayı bilen 3-4 kişi bi araya geldiğinde kafadan 5-6 saatinizi pc başında tüketmenize neden olucak bir oyun
uo yu geçen bi kurayım dedm, kurdum 8 ay bulaştım tekrar, gece gündüz herşeyimi sevdi attı.
sonunda yine bıraktım zaman kaybı oldu unuttum gitti...
uo darkvenue de oynanırdı yıllarımı çaldı ama gene olsun gene oynarım öyle bir server da. yıl 2001-2002 fln 64mb ile bağlanıyor internetcafemiz (scream) 3 kişi eh işte 4. kişi girdimi lag başlardı....bizde 10 kişi shampion kasardık geceleri :D....o zamanlar 128 mb nerde bizim cafede olmuştuda çarşı karışmıştı :D şerefine parti vermiştik.
ölümüne PK :icon_tup:
Ultima Online'ın kitabını yazdım desem çok mu büyük konuşmuş olurum :) Sphere forever ;)
Bilgisayarda oynanan FRP'leri sevmiyorum ben.. Gerçek FRP masa başında oynanandır
biz uo'ı rp için oynardık, hobbit shardının adminlerindendim uzun süre :)
ama gerçekten hiç biri gece oturup içkini alıp masaüstünde oynamanın yerini tutamaz...
Masaüstü gerçekten çok güzeldi, bu kadar çok eğlendiren ve zararsız birşey yoktur.
Bir kere dışarı çıkmaktan ucuz, sakıncası yok, 5-6 kişi süper eğlenceli zaman geçiriyorsun.
----
Ben masaüstü oynadığım için online (mmorph) oyunları hiç tatmin edici bulamadım. WoW filan yapmacık geldi, onun yerine konusu iyi single player oyunları tercih ettim.
Dragon's Age diye bir oyun varmış iyiyimiş mesela, Mass Effect süper ötesiydi vb.
masa üstü olarak çok kısa süre oynamıştım.
ardından gelen ultima online sevdası ile herbişeyi bıraktığımız gibi onuda bıraktık:)
Nebula
Sylveria
Quaxis
fln derken baya sene olmuştu.
Bende masada 1-2 kere oynadım. İstenirse bir DM ayarlama ihtimalim olabilir.
Gelin WOW dünyasına katılın.
http://img808.imageshack.us/img808/992/wowqu.jpg
Dungeon Master filan bir sürü var da
artık zaman yok..
Aha müptelalılar toplanmış. :D Valla bu tarz oyunlarda ne buluyor oynayanlar hiç anlayamadım. :)