|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
Arkadaşlar..İş yeri telefonumdan sürekli aranıp abuk subuk şeyler diyip kapatan bi telefon sapığım var
![]() 2-3 tane kız muhtemelen bunlar..Çünkü her seferinde bi gülüşme sesleri geliyor.. Mesela aradığında söylediklerinden bazı örnekler ; -Akbank'tan arıyorum kartınız iptal edilmiş. -Ben o bankayla çalışmıyorum. -Kikikikiki hahaa. -Türktelekomdan arıyorum.Bir soru sorucaz bilirseniz hediye kazanıcaksınız. -İlgilenmiyorum. -Ama daha soruyu sormadım. -Olsun ilgilenmiyorum. -Kikikihaha Böyle saçmalıklar.. Bunu nasıl tespit edebilirim..Böyle anlattığımda komik geliyor ama o kadar yoğunlukta ana bacı düz gidiyorum..Ne yapmam lazım ?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
savcılığa şikayet et, sonrasında kmin arandığına dair dökümü alırsın gerekeni yaparsın
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
1 tane caller ID al numarayı öğren sonrası kolay. şayet dijital hattan arıyorlarsa tabi
__________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: '93 Eg Sedan Bordo / Japanese, European and Peruvian version
|
evet en güzeli savcılıkla halledersin.
__________________________________ EG Team Honda Garage Pasword: JDM Esnek Ön tampon altı Lip kısa süreliğine 60 TL detaylı bilgi linkte; http://www.techturkey.com/forum/akse...ampon-lip.html |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: gti
|
kikikikik hahaha
__________________________________ emlakçı, doğalgazcı... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
santrallerin çogu digital artık, piyasadan alıcagın 25 liralık numara gösteren telefon ile numarayı ögrenirsin.. mesela ben bankaların numaralarını ezberledim açmıyorum artık
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: İmpreza 2.0R 333 - Tucson CRDI 333
|
böyle vakalarda hunlarca konuşarak hemen bir sonuca varıyorum. ya hemen sadede geliyorum yada kafam rahat ediyor
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
*21*0532xxxxxxx#
cebine yönlendir dün aynı olayın bir benzeri basıma geldi 0212 599 lu bir numaraydı hee ben arayım sana yazmasın dedım suratıma kapattı bir daha aramadı
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
unutmadan söliiimde iptal için #21# işini bitirdikten sonrada iptal et girmesin..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
Cebe yönlendirmek en mantıklısı..Deneyelim bakalım
Peki bunun ücreti ne kadar..Girmesin demişsin ya..
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: -
|
Cep telefonumdan arayan numarası belli olan sapıklarıma yakın arkadaşıma arattırıp ben Avukat bilmem kim kim müvekkilimi rahatsız ettiğinizden ötürü hakkınızda savcılıktan suç duyurusunda bulunacağız insani duygular sebebiyle sizi bilgilendirmek istedim.
İyi günler vs. vs.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Yok
|
kikikiki hahahaha
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: NoN
|
bende finansbankın sapıklığından bıktım numarası belli ancak açmamak dışında yapacağım birşey yok bıktım sabahın köründe aramalarından
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
|
|
|
|