|
|
#1 | |||
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: 306gti&E46ci
|
butcem 60- 65 renk farketmez bildiginiz duzgun bi c5 varmı arkadaslar.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
1997 Chevrolet Corvette C5 62.500 TL Galeriden satılık ikinci el
bu arabaya baktim komple boyali 2 camurluk degismis saseleri duzgun istedigi son rakam 60 |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 2o7 gT
|
1997 Chevrolet Corvette C5 62.500 TL Galeriden satılık ikinci el
geçmişini vb. bilmem ama gözüme çok çok hoş geliyor.. editt bakmışsınız zaten. birde şu var siteden birinin diye biliyorum. çok temiz duruyor belki fiyatta anlaşılır..1997 Chevrolet Corvette C5 78.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Son Düzenleyen zekky; 30-12-2010 23:32. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
__________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: Jamaica style
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: Z4M - 6R GTI
|
gerçekten çok bakımlı boyasız,bakımlı,sorunsuz piyasadaki en temizlerden denebilir. hakan la baglantıya geçilirse fiyat ta ufak bi ikramda yapabilir __________________________________ Only Flying is Better... |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
düzgün c5 bulmak cok zor ben bulamamıstım açıkçası aradıgım dönemlerde şimdi düşmüşmüdür bilmemde. Kafan ağrımasın hakanın arabası ile ilgilen direk çünkü bir sorun çıkartmaya başladımı belini doğrultamassın.Sensörlerine filan iyi baktır.Soğukken rolantide iyi bir ustan varsa dinlesin aracı amerikandan anlayan zaten sıkıntısı varsa soğukken normal arabalara göre daha çok belli ediyor.Dediğim gibi biraz daha ver temizini al,mükemmel araba mükemmel tercih özellikle o paralara..Hayırlısı olsun.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Focus Sport Trend
|
Tavsiye edilen araç çok güzel..Bütçe uyarsa kaçırılmamalı
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: volvo s80 2.0t
|
adam bunlara zaten bakmıştır referans olabılıyormusun bu araca yada araç hakkında bilgin varmı değişen kaza boya vs.. hakkında ?
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: Clio Cup
|
Son Düzenleyen Can_t; 31-12-2010 13:19. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Ek civic
|
Hakanın aracını tavsiye ederim ama bütçeniz uyar mı bilmem..çok bakımlı bir araç bildiğim kadarıyla..araçlarımızda zaten aynı kapalı garajda duruyor..
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Marea HLX Mk-2
|
bu vetteleri cok bilmem ama kmsi orj. ise 56000de sanzimanmi bitiyor ki bunlar?
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
Merak ettim doğrusu __________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: Corvette Z06, Camaro Z28 Turbo, 207 SW
|
Bunun dışında 6. vites genel anlamda ekonomi vitesidir ve 300km/h sonrası 5ten 6ya atıldığında senkromeç problem çıkartabilir, fakat bu çok nadir çıkan bir sorun. Yukarıdakilere dikkat edildiğinde taş gibi sağlamdır şanzımanı ama aracı ve şanzımanı tanımayıp özellikle geri vitese takıp şanzıman dağıtan çok insan duydum...Bu arada hakotech arkadaşımızın aracı otomatikti... O araçlardaki şanzıman 4 ileri otomatiktir ve ben de şahsen kırmızı Camaro varken bu şanzımanı indirmiştim... Performanslı kullanımda şanzımanın aşırı ısınmasından problem çıkartabiliyor ve bunun çözümü de şanzıman radyatörü. Hakotech arkadaşımız da radyatör koymuş zaten şanzımanı yeniledikten sonra... __________________________________ Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! Son Düzenleyen Armageddon; 31-12-2010 14:45. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
Hakanın araba güzel ötesi ama satmaktan vazgeçti diye biliyorum alabilseniz de keşke onu alsanız
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: Marea HLX Mk-2
|
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
|
hakanın arabaya gidip bakıcam musait bizamanda.yüzyüze gorusmekte fayda var.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 20:00 ::::

birde şu var siteden birinin diye biliyorum. çok temiz duruyor belki fiyatta anlaşılır..

apaçi müziği eşliğinde sınırsız yanlama ve takla atarak mutlu sona ulaşmak garantidir. acele edin yer kalmaz yoksa