|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: yok
|
Arkadaşar bi konu için rahatsız edicem sizi
Annem bugun göz doktoruna gitti ve iki gözündede katarakt tespit edilmiş ve ameliyat şart demiş Şimdi size sorum daha once böyle birsey basına gelenler operasyonlarını hangi hastanede yaptırdılar artıları eksileri nedir. Dünya göz hastanesi lazer tedaviyi 1400 tl ye yapıyor Özel balat hastanesi sgk lıya fark almadan yapıyor fajat avrupa lensleri 200 tlden baslıyormus vs.. İlgilenenlere tesekkurler.. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
bana annenin adını soyadını pm ile gönderirmösisn sgk falan varmı bi yolla çözelim.
edit: lazerle katarakt ameliyatı yapılması mümkün değildir (bugünki imkanlar dahilinde), sadece dikişsiz fako yöntemiyle yapılıyor herkes bunu lazerli katarakt diye anlatıyor birbirine halbuki böyle birşey yok. __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. Son Düzenleyen SekoLive; 31-12-2010 10:44. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Bayrampaşa'da Göz Nurunu Koruma Vakfı var.
Rahmetli dedem , ananem , babam falan orda oldular hep katarakt. Bende 2kere operasyon geçirdim.Çok memnunuz hastaneden ve doktorlardan , tanıdıklarımıza öneriyoruz hep. __________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
aynen özgür annem ve kardeşimde yıllardır Göz nurunu koruma vakfına giderler çokta memnunlar
seko çözer bu işi yaa
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Atıım seko
Göz nuru vakfına bakayım tesekkurler |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
siz hangisinden yaptırdınız ? |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Yerli-ithal gibi bir fark vardı galiba yanlış olmasın.Babam farkı verip almıştı. __________________________________ ... |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Kesinlikle farkini verip en iyisini alin derim cok fark oldugunu duydum.uzun donemde bu ameliyati ol
anlardan __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: volvo s40, coming soon
|
cok gecmiş olsun babam ve annanem oldu cok basit bir ameliyat canını sıkma hiç.ameliyat sonrası sadece yeterli hijyeni saglasınlar baska bsye gerek yok
.lens farkı olayıda biri avrupa lens biri tr yapımı avrupa olanı tercih etmenizi tavsiye ederim.biraz ucreti yuksektir ama en mantıklısı odur.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
TechTurkey
|
geçmiş olsun arkadaşlar
hazır konu açılmışken bende bir kaç sıkıntımdan bahsedeyim sağ gözümde bulumamayan bir sorunum var, tahmini 5-6 senedir. geçen yaz dünya göze gittim, doktor baktı baktı birşey yok dedi dedim var .. tekrar baktı baktı birşey bulamadı .. geçen ay tekrar gittim, dedim var .. tekrar baktı gene bulamadı başka bir doktor kontrol etti, pıt diye sende hipermetrop var 2 li derecelerde dedi. gözlük verdi. tabiki şüpheler diz boyu.. o kadar karışıkmı bunu anlamak . gıcık oldum iyice, yokmu güvenilir bir yer . __________________________________ |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Tesekkurler arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: GRA GC
|
28 yaşındayım ve her 2 gözümdende katarkt ameliyatı oldum
yukardada denildiği gibi lazerle katarkt ameliyatı yok. Ameliyattan sonra göz içine konulan sabit mercekten sonra yakın okuma gözlüğü takıyorum . __________________________________ Engine Type: EJ20G |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Misafir
|
peki arkadaşlar dikkat ediyorum göz doktorları ameliyat olmak yerine gözlük takıyorlar sürekli ameliyattan sonra tekrarlıyormus bu sorunlar oyle duymustum
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
farklı bir ameliyat olmasın arda? katarakt olduguna eminlermi bunu söliyenler? 6 ay iki göz arasında çok fazla 3gün yada 1 hafta bile arayla yapılır.
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
Katarakta 2 göz arasında ameliyat süresi olmasının sebebi. 2gözünde kapalı olmaması içindir, başka hiçbir sebebi yoktur. Babamda kataratk ameliyatı oldu en iyi mercekler amerikan merceklerdir aklında olsun ve geçmiş olsun
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |