|
|
#1 | |||
![]() |
Herkeze merhaba
Arkadaslar DSLR makına almak ıstıyorum. Nikon D 3100 kosullarıma uyan bı makina. Kullanan yada cıhaz hakkında bılgısı olan varmı acaba. Kullanılıslılık Kalite vs. gibi bılgıler |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: K20 Power
|
bende 1 aydır almak için takipteyim. Başlangıç için ideal . full hd video en büyük + sı
ebay da 680 usd kit fiyatı var . Tr de pcgold da suan 1450 tl civarında http://mesaj.bascek.com/topic/590 __________________________________ 34 HDF 89 - n/a - Sold 34 JAD 41 - n/a - JRSC - Turbo - Sold 34 RED 16 - Turbo - Loading... İt ürür kervan yürür...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Ozellıklerı baya etkıleyıcı geldı kullanan yok sanırım makinadan ?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
D3000 kullandim. Aralarinda dikkate deger farklar var incelendiginde. Parasini hak eden bir cihaz oldugunu soyleyebilirim.
__________________________________ ///Mürüvvette endaze olmaz.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Honda
|
Bende D60'ı satabilirsem istediğim fiyata bende D3100 almayı düşünüyodum...
Fransada uygun fiyata bulmuştum hatta başka makinelerde var... http://www.fnac.com/Pack-Fnac-Nikon-...o/a3086005/w-4 |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
Benim açtığım konular içerisinde eklediğim fotografların hepsi Nikon d3100 ile çekilmiştir. İnternet bağlantım çok yavaş oldugundan link ekleyemiyorum , konularıma bakarsanız grebilirsiniz.
Ben gayet memnunum bir amatör olarak. ![]() Düzeltme : Linkleri ekliyorum Rocco , Type-R,Leon , GTI ve Vosvos fotoğraf çekim denemelerim :) Amatör Astra Fotoğraf Çekimleri Son Düzenleyen baretta; 01-01-2011 16:55. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Bursada 3100 bulamadım nasıl bı cihazdır bu yaa :S
|
|
|
|