|
|
#1 | |||
![]() |
Yakın bi arkadaşıma linkteki aracı almayı düşünüyoruz.
Kullananlar bilgisi olanlardan biraz bilgi istiyeceğim. Yakıtı nasıldır, kronik sorunları varmıdır, 125k km bize sıkıntı çıkarırmı gibi genel bilgiler verebilirseniz sevinirim ![]() Araç bu. http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...37507724/detay __________________________________ 'Songür Garage Team' - 'Utku SELAMOGLU' |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
güncel yardım
__________________________________ 'Songür Garage Team' - 'Utku SELAMOGLU' |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: NoN
|
daha önce sahip olmadığım bir araç ancak temiz bakılmış bir a4 1.8t kolay kolay sorun çıkaracağını tahmin etmiyorum sitede bikaç kullanan arkadaş vardı sanırım tam olarak detaylı bilgileride yazarlar zaten hayırlısı olsun.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Bu araç ile aracımın motoru aynı olduğu için söyleyebilirim.. motor konusunda en ufak bi sıkıntı yaşamazsınız.. ne biter ne kokar, ne yüklemek istediğinizde sorun olur...
Geri kalan birçok şey de zaten Audi kalitesini görebilirsiniz.. memnun kalıcağınıza eminim.. __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
peki bu şanzuman nasıldır. multitronic f1?
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Eğer B5 teki ile aynı ise ki muhtemelen aynıdır çünkü alt yapısı tamamen aynı bu aracın B5 ile...
O zaman Veyron ve porsche de aynı şanzıman kullanıldı aslında pek bilinmiyo ama çok iyi bi şanzımanı var bunların... tabii aynı kasada farklı şanzıman seçenekleri hakkında bilgim yok.. F1 dedikleri iyidir ama, sorun çıkartanı pek duymadım..
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 3+1
|
Adarsa ailesini yakından tanırım. İnanılmaz temiz insanlardır ve kullandıkalrı sattıkları araçlarda öyledir. iki araç aldık kendilerinden. kendi söyledikleri haricinde bi kusur çıkmadı.. ne diyolarsa o dur. aracı bilmiyorum ama güvenebileceğin insanalrdır onu biliyorum. bu da yeterli bi sebeptir.. konyada audi servisine baktırdığınzda dediğimi anlayabilirsinz.
__________________________________ MERCEDES bile namaz kılmıyo, RENAULT CLİO |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 335 coupe
|
Multitronic sanzimanlarin sorun cikarmaya elverisli oldugunu ve tamirininde yuksek meblaglar oldugunu okuyorum surekli..Manuel arastirin derim.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: A41.8T - TTQ225
|
büyük bmw ci olarak 2 senedir a4 1.8t kullanıyorum bana en ufak bi problemi olmadı arabamda yazılımda var ki bırakın yazılımı bu şanzımanla gt28 kullanan dünya kadar insan var yurt dışında
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.
Peki bu linkteki aracın fiyatı sizce nasıl alınırmı ![]() 2004 Audi A4 1.8 T 43.500 TL Galeriden satılık ikinci el __________________________________ 'Songür Garage Team' - 'Utku SELAMOGLU' |
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
multitronic sanzumanda yanlis hatirlamiyorsam sanzuman kontrol karti gibi elektronik bir parcada ariza olabiliyor ve masrafi cok agir o nedenle bende multitronik tavsiye etmem bu kasada ...
__________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|