nedir sizin bukadar negatif düşünmenize sebep olan şey? tamam bulaşmayalım da nedenlerini ve neye dikkat etmemiz gerektiğini de yazarsanız daha iyi olur. ben aldım ama almayı düşünen arkadaşlar için seçim sırasında yardımınız dokunur.
Printable View
arkadas telefonu almıs ama bende yenı nıyetletdım farklı bı konu acmak ıstemedım ...
galaxy s hakkında ne dusunuyosunuz uzun sure kullanma fırsatı bulan oldu mu ? wave ve galaxy s arasında kaldım android oldugu için galaxy yi tercıh et demıslerdı ı phone u aratıcak bı cıhaz mı nasıl bı karar vermelıyım ?
Alan arkadasta bu zamana kadar kullanımında gozlemledıklerını yazabılırse sevınırım :)
ben galaxy aldım ve konuyu açtığımdan beri kollanıyorum. iphone almayı düşünen arkadaşlarımdan 3 kişiye daha aldırdım ve hepsi inanılmaz memnun. bence aradaki özellik farkı aradaki fiyat farkını asla hak edecek bir olay değil. iphone kullanan da memnun galaxy kullanan da. akşama daha detaylı yazarım zaman bulunca.
HTC desire hd modelinide öneririm ama almışsınız hayırlı olsun
2 telefonuda uzun süre kullanmış bie şahsiyet olarak kesinlikle şuan hala kullandığım galaxy s derim ayfonu tacından indirir ben her yönden galaxy diorum sadece flashı yok :D beni ayfon 4 den sora yeterince tatmin etti...
Ağırlık galaxy yonunde sanırım 1073 lira fiyatı uygunda geldı garantılı sıfır urun
1073 ıyı fıyat pıyasada 1300 1400 arası sanıyorum ben nerden buldunuz o fıyata acaba ?
isteevinegelsin.com daha once alısverıs yaptıgım bı yer sıkıntı yasamadım tekrar ordan alıcam sıkıntı yasamadıgım ıcın
bunu neye istinaden soyledınız ?
sonucta bu bi telefon,alıp çivi cakmıycaksınız ya.
nys konuyu acan arkds ıcın : eger,malzeme kalıtesı senın ıcın onemlıyse ıphone diyim o zmn kii, kalıtesı hıcte kotu degıl.
hee bnm ıcın işletım sıstemı,ozellık,konusma suresı,şarj suresı onemlı dıyorsan tabiki galaxy s.. bunu avrupadakı ınt.sitelerı uzerınden de arastırsanız farkedersnz.
konuyu acan arkadas galaxy s tercıh etmıs zaten ben tekrardan konuyu hortlattım tel alıcagım ıcın farklı konu acmamak ıcın buraya yazdım