eminim bişey olmuyor revo olsun başka olsun anlamazlar.aracında sorun oldugunda orjinale geri çevirirsin bişey olmaz.işin garanti olur
Printable View
dostum bence bunu yaptırdığın yere sorsan cok daha iyi oLur.
Benim mantığım olayı şöyle algılıyor,, sen revo yaptırdığın zaman servise gitmeye devam edebilirsin. Servisteki adamlar rutin bakımlarını yaparlarken sende çip var mı yok mu incelemez zaten. Servisini verir parasını alır. Ama sen motoru kırıp ( bir şekilde kırabilirsen. kıran duymadım gerçi ) 10 bin tl lik masrafla servise gidersen işte o zaman adamlar senin arabanın ıncığına cıncığına bakabilir. Garanti dışı bırakmak için yer arayabilir. Yazılım yapıldığını anlamaz diye birşey yok , anlar , mutlaka tespit eder. Bence buradaki kriter senin aracına açacağın masrafa bağlı.
9800km de 2010 model a3 e yapıldı remap uygulaması.
15 bin bakımına girdi.ondan sonra 17 binde yanlıs vites attıgımdan dolayı sübapları eğdim.orjinal map'e geri döndük.su anda serviste inş garantiye sokarlar.olay chiplik bi olay değil.kısaca şöyle anlatayım aracın basınc loguna bakıldıgı zaman stock scirocco 2000 mbar basıyorsa peak olarak revolusu atıyorum 2300 mbar basıyor.oradaki her adam hatta neredeyse hiç biri her araba kaç mbar basıyor ezbere bilemez.fakat bi sorun yasandıgında bu bilgileri yetkili mercilere gönderirler çıkarsa orada çıkar.o yüzden bi sıkıntıda orjinale dönersin.chipten dolayı garanti dışı kalmazsın.yine garanti dışı bırakabilirler fakat o da chipten dolayı olmaz için rahat olur.
bsy sorucam scricco nun 100 km de yaktıgı benzin sarfiyatı nedir?chipten sonra sakin kullanımda nedir?cok merak ettim bunları yanıtlarsanız sevinirim.
Revo yazılımdan sonra 5-6lt arasında gidiyor şehir dışında sakin kullanımda ( 90-100km arası sabit hızda ). Benim ortalamam 9-10lt arası idi ki benim araçta 19'' jantlar vardı ve sakin kullandığım söylenemezdi. Yazılımdan sonra eğer dikkatli kullanırsanız tüketim hissedilir şekilde düşüyor.
Ben tüketiminden çok memnunum. Çip yok fakat eğer sürekli gazlamazsan ekonomik bir cihaz :)
Valla bende yazılım yok, Ankara'da ortalama 7.7lt ile şehir içinde geziyodum, Kıbrıs'a geldim burda trafik inanılmaz şekilde var ve okul içindeki kasıslerden dolayı dur kalk cok yapıyorum 10lt-11lt arası degişiyo ortalama yakıtım. 3 kez uzun yol yaptım arabamla ortalama tüketim 5.4lt 6lt arası degiştir.
garantiyi deilde rocco sahiplerinin akıl sağlığını bozuyo galiba :D herkez muallakta yakalanırmıyım acaba die :D
Tamam hoş güzelde bence şu garanti bitmesine az bir süre kala yaptırın :) başınız ağrımasın :)