Amuse s2000 in yanına hiç durmamış diğer araçlar sırf s2000 için aldım dergiyi.
Printable View
Amuse s2000 in yanına hiç durmamış diğer araçlar sırf s2000 için aldım dergiyi.
S2000 harıka bu gun alıcam dergiyi
ilk sayısından beri takip ettiğim dergiyi hatta askerde bil her ay takip edeiyordum ama son zamanlarda sayfa sayısı azalması ve modifiye market bölümünün eskisi kadar yer verilmemesi vede 2-3 araç dışında saçmasapan araçlar konulması sonuçta almayı bırakmıştım bence JDM ve benzeri stil japon araçları koysunlar birde modifiye market olayına yer verisnler kapışkapış gider :D
valla bildiğim kadarıyla,, Kaminari Hava İle Uçan Kalem - İşaret Kalemleri
dükkanda duran kalemden ödünç almışlar ismi :)
kaminari 1. honda civic 34 tk ...
kaminari 2. seat leon
seri bu şekilde...
jantlar sarı-bronz gibi bişeydi önceden o hali daha iyiydi pembe yapınca kalite düşmüş bence
sırf e30 için aldım çok güzel
ben artık modifiye dergisi almıyorum ama zararsız bi eleştirim olabilir bence artık 206cc gibi modifiye edilmiş otomobilleri dergiye koymayın onlar yerine daha oldskool yada sade modifiye edilmiş otomobilleri koyun birde arkadaşında dediği gibi mod markete geniş yer ayırın derim tamamen kişisel görüşümdür :) onur benim onur bu arada kızma haha :D
yorumlarınız için teşekkurler. Modıfıye market sektörü eskısı gıbı kalmadı. Doğru dürüst dükkan var denilemez. Olanlar da aksesuarcı mantığı daha çok kozmetik ve anlık işe yarayan ürünlerden oluşuyor. Motor parçaları için de resmi ithalatçıların sayısı on parmağı geçmez. Ayrıca o 10 parmağın zaman içerisindeki art niyetleri ve firmalar arasındaki haksız rekabeti yüzünden de kaldırdık. Tune Shop sayfalarını söylüyorsanız sebebi bu. Ama ara ara market tarzı yapıyoruz. Mesela iki ay önce jantları yaptık şimdi de sıra en iyi en mantıklı lastiklerde :)
206 cc çok kötüydü.
sayı guzel gıbı s2000 ıcın alınır
s 200 bomba olmus alınsın bu sayıııı......
tüm araçlara maşallah e30 ve s2000 felaket:icon_tup::)
s2k ile civic sağlammış
S2000 için alacağım da;Kaminari denilen şey tam saçmalık bana göre..1.si'de tam bir katliamdı..
Aynen ben de öyle düşünüyorum aralarında sadece o bozuyor işi
Ama yinede alınır alınmayacak gibi degil ..
206'ya yapılan bu tür modifiyelerin modası geçti sanki ben mi yanlış düşünüyorum
Daha orjinal şeyler yapılabilirdi görsel olarak motorunu bilmemde
S2000 ve e30 çok şık ve hoş duruyor ben de bugün alayım sınavdan çıktıktan sonra :)